EDITH PIAF - YÖPERHONEN

Domino-sali

ti 27.10. klo 19

28 € /sis. pullakahvit

1h, ei väliaikaa

Elämänkertakonsertti

Edith Piafin elämäkertatyylisen konsertin esiintyjänä on Päivi ’Piaf’ Mäkinen ja säestäjänä Mikko Kangasjärvi

Konsertin alussa on Turun kansallisten senioreiden tervehdys.

Lipun hintaan sisältyy kahvi & pulla -tarjoilu ennen konserttia. Ravintolamme avaa ovensa klo 17.

Tervetuloa viihtymään!

.....

”Koen olevani etuoikeutettu saadessani opastaa teitä ranskalaisen Chansonin ja Edith Piafin maailmaan. Olen tutkinut ihailemani taiteilijan elämään monta vuotta. Se tiesi lukuisia reissuja ympäri maailman. On kuitenkin sanottava, että tämän fiktiivinen retki toisen taiteilijan maailmaan, se vasta on ollut matkojen matka. Piaf osoitti, että mahdoton on mahdollista. Että ihmiselle ei anneta unelmaa, jos hänellä ei ole voimaa toteuttaa sitä. Edithin unelma, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, oli vain ja ainoastaan rakkaus. Laulu alkaa siitä, kun sanat loppuvat. On myös niitä lauluja, joita lauletaan vasta sitten, kun surun kyyneleet on itketty ja elämä alkaa. Tämän on valon ja varjon leikki. Elämä on kohtaamisia – on mukava kohdata teidät.”

Päivi Mäkinen

....

Näyttelijä ja viihdetaiteilija Päivi Mäkinen ammentaa työhönsä taustaa estradiviihteen parhaista perinteistä. Hän ylittää rohkeasti nykyisiä perinteisen teatterin ja estradiviihteen rajoja. Kuten Edith Piaf, joka rakensi elämänsä uudelleen, loi uuden maailman ympärilleen katujen kasvatus voimanaan. Myös Päivi korostaa olevansa katutaiteilija syvällä sisällään. Viihteessä pitää olla tasoa ja tyyliä, sanoo Päivi Mäkinen. Hyvä viihde ei ole markkinahumua. Hyvän viihteen peruselementteihin kuuluvat elämän kipeys, riemu, itku ja nauru. Nämä elementit liittyvät Päivi Mäkisen tulkintaan konserteissa, kadulla, teatterin näyttämöllä ja viihde-estradilla.

Päivi Mäkinen valittiin Vuoden Viihdetaiteilijaksi vuonna 1996.

.....

Yhteistyössä:

Turun kansalliset seniorit ry
turku.senioriyhdistys.fi

…..

Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin​​​​​​​

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.
Muistathan tehdä ruokavarauksen vähintään viikkoa ennen esitystä!

Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu

Saatavilla myös Pieneen nälkään tai seurueille: Pincho-menu syksy2020

Näytökset

EDITH PIAF - YÖPERHONEN
27.10.2020 19:00
OSTA LIPPU