EASY The Eagles Tribute Band

Domino-sali

la 28.9.2019

Peruslippu: 28€
Eläkeläinen: 25€
Opiskelija / työtön: 25€

n. 2h sisältäen väliajan

EASY The Eagles Tribute Band

EASY on aito 70´s-bändi, joka on tehnyt menestyksekkään comebackin 33 vuoden jälkeen

Ennen pitkää taukoa Easy ehti tehdä yli 300 keikkaa sekä julkaista yhden pitkäsoiton EASY (vinyyli+c-kasetti), jonka biiseistä kolmasosa oli omaa tuotantoa.

Vuoden 2014 EASY on hieman uusinut kokoonpanoaan, kolmen alkuperäisjäsenen lisäksi bändiin on otettu vahvistukseksi kaksi nuoremman polven huippukitaristia. 

Lavalle nousevat Easyn alkuperäisjäsenet Petteri Kokljuschkin (basso), Sami Javne (rummut+laulu) ja Roni Kamras (kitara+laulu) sekä Lauri "Lappe" Holopainen (soolokitara+laulu), Erno Laitinen (soolokitara+laulu). Vierailevana jäsenenä Katri Silolahti (keys, voc ja 12 strins guit.) Katri tulkitsee myös Easyn kanssa Linda Ronstadtia akustisesti konserteissa.

EASY on nyt kovassa nosteessa oleva tribute bändi, loppuunmyytyjä konsertteja ja huikea hype keikoilla! Easy on saanut kokea jo usean kerran  yleisön suosionosoitukset seisten taputtaen (Standing Ovation).

Easy on valittu esiintymään mm. Eaglesin 8.6. Tukholman Tele2 Arena keikan etkoille ja jatkoille Viiking Gracella ja Mariellalla sekä Eagles konsertin jatkoille Quality hotel Globeen.

.....

Liput ja ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu

Näytökset

EASY The Eagles Tribute Band
28.09.2019 19:00
OSTA LIPPU