DIVAS OF THE DECADES

Domino-sali

pe 18.12.2020

Peruslippu: 32€
Eläkeläinen: 27€
Opiskelija / työtön: 27€
Show&Dinner: 85€

n. 1h 30 min. sisältäen väliajan

Divas of the Decades

Reeta Vestman

Divas of Decades -konsertissa kuullaan ikonisimpien laulajadiivojen mm. Whitney Houston, Celine Dion, Mariah Carey, Beyonce, Alicia Keys, Etta James, Aretha Franklin, Dolly Parton, Lady Gaga, Cher ja Adele kappaleita näyttelijä-laulaja Reeta Vestmanin ja upeiden muusikoiden tulkitsemana.

Luvassa sokerisimpia voimaballadeja, discohittejä, loistokkaita iltapukuja ja suuria tunteita!

Royal Academy of Musicin musiikkiteatterin osastolta näyttelijäksi ja Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi valmistunut Reeta Vestman tunnetaan sielukkaan tulkintansa lisäksi poikkeuksellisen laajasta äänialastaan, joka taipuu niin klassiseen, jazziin kuin rockiinkin.

Reeta Vestman muistetaan useista musikaalipäärooleistaan ja Linnan juhlista, joissa hän hurmasi Kaartin Combon solistina 2016. Hän on tehnyt pääroolit Sound of Music, The Rocky Horror Show, Kakola, Honeymoon in Vegas, Tästä asti aikaa ja Saturday Night Fever -musikaaleissa ja on mukana Pohjolan neidon roolissa Broadwaylle tähtäävässä Kalevala the Musicalissa New Yorkissa, jonka kanssa esiintyi Signature Theatressa off-Broadwaylla 2019. Vestman on myös kiertänyt maailmaa ja julkaissut albumeja Husky Rescue -yhtyeen laulajana esiintyen maailman suurimmilla rockfestivaaleilla.

Divas of the Decades -show’ssa juhlayhtyeenä Reeta & Vestmen.

K-18

.....

Liput ja ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu

Näytökset

DIVAS OF THE DECADES
Show and dinner
Katso menu
18.12.2020 20:00
OSTA LIPPU