BARITONIEN KOSTO

Tampuuri

ti 29.3.2022
ke 6.4.2022

Peruslippu: 24 €
Eläkeläinen: 21 €
Opiskelija / Työtön: 21 €

noin 2 h 20 min, sisältäen väliajan

Baritonien kosto

Baritonien kosto on musiikkiteatteriesitys, joka käsittelee alemmuudentunnetta, itsensä hyväksymistä ja äänialojen välistä epätasa-arvoa suorasukaisesti komedian keinoin. Tämä kosto sopii erityisen hyvin kaikille, jotka ovat kyllästyneet taistelemaan oman elämänsä tuulimyllyjä vastaan.

Panu ja Osku ovat merkittävästä musikaaliurasta haaveilevia nuoria näyttelijöitä, joiden elämää on jo vuosia varjostanut yhteinen tragedia: he ovat matalaäänisiä baritoneja. Pieneltä kuulostavalla ongelmalla on todellisuudessa kolossaaliset mittasuhteet, sillä musikaalimaailmassa korkeaääniset tenorit saavat aina sankaripääroolit, kun taas baritonien tehtäväksi jää vanhusten ja avustajien esittäminen. Näin muutamaa millimetriä liian pitkät äänihuulet ovat muodostamassa ylitsepääsemättömän esteen poikien ja heidän haaveidensa välille... mutta nyt aika on koittanut; viimeinkin he käyvät vastaiskuun!

Baritonien kosto on Panu Kankaan, Osku Ärilän ja pianisti Jukka Nylundin voimaannuttava yritys nostaa matalaääniset laulajat edes hetkeksi parrasvaloihin. Esityksen aikana he pääsevät omakohtaisten kokemusten ja säveltämiensä laulujen avulla jakamaan yleisölle tarinansa, sekä etsimään kuumeisesti ratkaisua heidän unelmansa estävään ongelmaan. Keksivätkö pojat keinon murtaa tenorien ylivallan? Pääsevätkö baritonit viimeinkin päärooliin? Entä miten Tarja Halonen ja Mannerheimin hevonen liittyvät tähän kaikkeen?

Poikien kostopuuhia on vauhdittanut myös esityksen ohjaajana, lavastajana ja toisena käsikirjoittajana toiminut Anna-Maija Ihander.

Esityksen sähköinen käsiohjelma löytyy täältä:

www.tinyurl.com/baritonit


Esitys on Linnateatterin Tampuurissa. Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

.....

​​​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.