AVAA SYDÄMESI -KONSERTTI

Teatteriravintola

la 25.2.2023 klo 13:00

Konserttilippu: 29 €

noin 1 h 45 min, sisältäen väliajan

Avaa sydämesi -konsertti

Matti ” Fredi” Siitosen sanoin ja sävelin, konsertti Fredin tuotannosta.

Fredi valmisteli työryhmän kanssa konserttia, kunnes työ keskeytyi surullisimmalla mahdollisella tavalla hänen poismenonsa myötä. Fredi kuitenkin antoi siunauksensa projektille ja valitsi omat suosikkinsa konserttiin. 

Uudet sovitukset juuri tälle orkesterille antavat tutuillekin lauluille uudenlaisia sävyjä. Fredi esiintyi, sävelsi ja sanoitti lauluja seitsemällä eri vuosikymmenellä. 

Hänen laulujensa mukana monet sukupolvet ovat kasvaneet. Sävelet ja sanat nostavat pintaan muistoja, paikkoja, ihmisiä... Koska ja missä kuulit ensimmäisen kerran esim. Kun puhut rakkaudesta hiljaa, Kolmatta linjaa takaisin tai Katso luontoa ja huomaa...? 

Konserttia suojelee Eva-Riitta Siitonen. 
 

Lavalla: 
Merja Larivaara, laulu  
Kari- Pekka Toivonen, laulu 
Markku Kanerva, kitara ja orkesterin johto 
Jiri Kuronen, koskettimet  
Janne Rajala, basso 
Aarne Toivonen, perkussiot

...

​​​​​

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.


....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua. Ruokailumahdollisuus on ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin, lisätiedot myyntipalvelusta.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua voi olla ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!

Näytökset

AVAA SYDÄMESI -KONSERTTI
25.02.2023 13:00
OSTA LIPPU