ANINKAISTEN SÄVEL ESITTÄÄ: DOMINO FOX

Teatteriravintola

ke 30.11.2022
Huom. ovet avataan klo 18:00,
konsertti alkaa klo 19:00.

Esityslippu: 25 €

Aninkaisten Sävel esittää: Domino Fox

Mannermainen rytmiorkesteri Aninkaisten Sävel tuo pikkujouluaikaan tyylikästä foxin taikaa vuosisadan takaa!

Konsertissa kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä 1920–30-lukujen tarttuvia iskusävelmiä ison orkesterin ja laulusolistien esittämänä. Ohjelmisto sisältää mm. swingejä, foxtroteja, rumbaa ja tangoja sellaisina sovituksina, kuin niitä soitettiin maailmansotien välisenä aikana klubeilla ja tanssisaleissa.  


Huom. avaamme ovet tuntia ennen konserttia, eli klo 18:00. Konsertti alkaa klo 19:00.


....

​​​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.


....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!