AMY & BOWIE - STARDUST

Teatteriravintola

la 19.1.2019

Peruslippu: 30€
Eläkeläinen: 25€
Opiskelija/työtön: 25€

n. 1h 40 min sisältäen väliajan

Tribuuttikonsertti

Tähtipölyä leijuu teatterisalissa, kun Marika Krook tulkitsee kahden jumalaisen artistin tuotantoa tribuuttikonsertissa, joka on omistettu Amy Winehousen sekä David Bowien musiikille.

Winehouse ja David, Amy ja Bowie. Kumpikin karismaattinen laulaja hurmasi kuulijat upeilla kappaleilla ja omaperäisyydellä.

Bowie äänitti yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana 27 studioalbumia, joille vaihtelevat tyylit ja vaikutteet toivat aina jotain uutta. Ziggy Stardustista Major Tomiin ja Thin White Dukeen, Bowie oli täynnä luovuutta ja sen ilmentymiä loppuun asti. 

Henkilökohtaisessa elämässään vaikeuksien kanssa kamppaillut Winehouse sai valmiiksi vain kaksi albumia ennen traagista menehtymistään – mutta jo niillä kahdella hän lunasti paikkansa tähtitaivaalla artistina, jonka omaperäinen saundi ja tumma ääni lumosivat. Ristiriitaisen Amyn kohtalona oli kokea sekä ihmisten ihailu musiikista että tuomio rajusta elämäntyylistä. 

Back to Blackista Rebel Rebeliin – tässä tribuuttikonsertissa kuullaan huikea kattaus kuolemattomia kappaleita livebändin säestämänä!
.....

Liput ja ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu