AKSELIN JA ELINAN HÄÄFARSSI

Tapahtumatelakka

13.6.-16.8.2019

Peruslippu: 32€
Eläkeläinen: 27€
Opiskelija / työtön: 27€

n. 2 h sisältäen väliajan

Kesäteatterissa nauretaan hääfarssin tahdissa, Ruissalon Tapahtumatelakalla!

Kun ilmassa leijuu suvitaikaa ja koivutkin tuoksuvat, niin silloin on se parhain hetki astella alttarille. Akselin ja Elinan kesähäitä ei voi häiritä mikään.

Paitsi ehkä se, että sama juhlatalo on heidän tärkeimpänä päivänä sattumoisin varattu myös tohtorikaronkalle, vuorineuvoksen kuusikymppisille, ristiäisille, vapaamuurareiden vuosikokoukselle, muistotilaisuudelle, rapujuhlille ja alastonmallin piirtämiskurssille. Laulun sanoin – tanssittu koskaan ei Nestorin häitä – ja läheltä liippaa, että tanhuamatta jäävät myös tämän nuorenparin valssit.

Näytelmissä on usein onnellinen loppu – Akselin ja Elinan hääfarssissa on ainakin onnellinen alku, kaikki muu jää ratkottavaksi paikan päällä. Mutta eihän hätä voi olla kummoinenkaan, kun paikalle pamahtavat toisistaan tietämättä mitä kummallisimmat juhlanviettäjät? Sopu ei tällä kertaa anna todellakaan sijaa, ja siitä mihin kastetilaisuus päättyy, alkavat maljapuheet, sekaisin häävalssin ensiaskelien ja suruvirren kaihon kanssa.

Juhlatalon hovimestari saa olla monena, jotta kaikki toiveet tulevat täytetyiksi, eikä yksikään vieras pety. Väki ei vähene juuri lainkaan, mutta pidot sen kun paranevat. Ja pääseväthän Akseli ja Elinakin lopulta naimisiin, mutta kenen kanssa ja millaisin uhrauksin – se selviää kesäkuussa Telakalla!

Käsikirjoituksesta vastaa Antto Terrasja hääfarssin askeleet ohjaa Kari-Pekka Toivonen. Kymmenissä rooleissa nähdään Katriina SinisaloMiika Laakso ja Mikko Leskelä

Ensi-ilta: 13.6.2019 

Psst. Lue tästä, miten saavut kesäteatteriin!

.....

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

Ruokavaraukset kesään vain myyntipalvelun kautta.

Näytökset

AKSELIN JA ELINAN HÄÄFARSSI
13.06.2019 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

AKSELIN JA ELINAN HÄÄFARSSI
14.06.2019 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

AKSELIN JA ELINAN HÄÄFARSSI
18.06.2019 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

AKSELIN JA ELINAN HÄÄFARSSI
19.06.2019 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

AKSELIN JA ELINAN HÄÄFARSSI
26.06.2019 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

Näytä enemmän näytöksiä