(melkein) KAIKKI MINUSTA

Teatteriravintola

La 23.9.2023 klo 19:00

Peruslippu: 38 €
Eläkeläinen: 36 €
Opiskelija / Työtön: 36 €

1 h 15 min, ei väliaikaa

(melkein) Kaikki minusta

Lari Halmeen monologi

"Kyllä tässä saa mies niin monena olla” 

Komedian virtuoosina tunnettu Lari Halme hyppää näyttelijäntyön syvään päähän uudessa monologissaan. 

Kahden vuosikymmenen ajan roolista toiseen kaahannut näyttelijä etsii itseään ja pohtii olemassaolon universaaleja kysymyksiä. Hukassa ovat myös vaimo, intohimo, mielenrauha ja villi nuoruus. Tervetuloa mukaan yölliselle seikkailulle, joka kuljettaa katsojat koomisiin tilanteisiin ja yllättäviin mielenmaisemiin näyttelijän pään ulko- ja sisäpuolelle. 

Esityksessä on lainattu Lewis Carrollin Liisan seikkailut peilimaassa -teoksen Alice Martinin suomennoksesta nimeä Nakkelis Kokkelis sekä repliikkiä Arthur Millerin Kauppamatkustajan kuolema -näytelmästä. 

(melkein) Kaikki minusta on näyttelijä Lari Halmeelle kirjoitettu monologinäytelmä, joka kertoo parisuhteesta ja näyttelijän ammatista. Näytelmässä käsitellään kepeästi vakavia aiheita, kuten ammatillisia haaveita ja pettymyksiä, elämän mitan rajallisuutta ja kohtaamisen vaikeutta parisuhteessa.  

Monologiesityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Marika Vapaavuori

Näytelmän kerroksellinen aikakäsitys kiertyy yhteen vuorokauteen, jonka aikana Halme vie katsojat niin teatteriin kuin baarikierroksellekin ja lopulta mielensä ja muistinsa syövereihin. Näytelmä piirtää armottoman tarkan kuvan luovasta alasta kliseineen. 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Marika Vapaavuori 

Näyttämöllä: Lari Halme 

Äänisuunnittelu ja sävellykset: Kasper Lindell 

Valosuunnittelu: Pasi Ristolainen 

***

Äänirooleissa: 

Vaimo: Miia Selin 

Isä: Tommi Raitolehto 

Äiti: Karoliina Blackburn 

Omatunto: Tuukka Huttunen 

Sielu: Ville Majamaa 

Pikkuveli: Olavi Leinonen

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa  

Liput 38/36 €

....

​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme. Lippuun sisältyy narikkamaksu. Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa