MONIPUOLISET TILAT HUMALISTONKADULLA - NÄIN LÖYDÄT MEILLE

Kahden estradin väkeä

Linnateatteri toimii aivan Turun sydämessä Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa. Sisäänkäynti tapahtuu Humalistonkadun puolelta (Humalistonkatu 7). 

Linnateatterin tiloihin on esteetön käynti.

Linnateatteri

Humalistonkatu 7 ja Puutarhakatu 8 

  • Lipunmyynti (Humalistonkatu) 
  • Teatteriravintola: 320-paikkaisessa teatterisalissa on tunnelmaa. Tule nauttimaan naurattavasta esityksestä ja Domino-ravintolan antimista. Vai onko sinulla suunnitteilla suurempi seminaari? Voit vuokrata teatteriravintolan kokonaan omaan käyttöösi. 
  • Ravintola: Ravintolamme hurmaa teatterinnälkäiset vieraamme erinomaisilla ruoillaan. Tule ja totea itse! Omaperäinen Alvar Aallon suunnittelema tila henkii historiaa ja skandinaavista suunnittelua. Tilan sisustuksessa on käytetty suomalaista designia ja aula toimii myös suomalaisten taiteilijoiden ja design-yritysten esittelytilana.
  • Kokoustilat: Linnateatterissa tiloissa on monenlaista soppea ja sopukkaa, mukaan lukien Alvar Aallon kynästä syntynyt auditorio. Tilat taipuvat moneen ja siksi ne luovat oivat puitteet juhlille ja tilaisuuksille. Tule paikalle fiilistelemään ja suunnittelemaan tapahtumaasi!
  • Linnateatterin toimisto

Ruissalon Tapahtumatelakka

Hevoskarintie 23

  • Linnateatterin kesäteatteri rantautui Telakalle kesällä 2019.

  • Telakka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja tunnelmallisen miljöön monipuolisen sisällön tuottamiseen, ja Linnateatteri ottaa innolla haasteen vastaan. Linnateatterin aatteena on järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista – ja sen me tuomme myös Telakalle!

    Telakalla pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. 

”Sehän oli melkein kuin olisi vieraillut Lontoon Ronnie Scott’sissa. Domino olikin yökerho ja ravintolasali, ja sointi lavalta tilaan oli ruhtinaallinen.” (TS 2.9. Kari Salminen)

Kiinnostuitko? VuoKraa tila

LUE LISÄÄ

DOMINO-SALIN SALITEKNIIKKA

LUE LISÄÄ