TILAT

Kahden estradin väkeä

Linnateatteri toimii aivan Turun sydämessä Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa. Sisäänkäynti tapahtuu 2019 alkaen Humalistonkadun puolelta (Humalistonkatu 7). Osa esityksistä nähdään Linnateatterin alkuperäisissä tiloissa Linnankatu 31:ssä (3. kerros).

Linnateatterin tiloihin on esteetön käynti.

Puutarhakatu 8 ja Humalistonkatu 7

 • Lipunmyynti (Humalistonkatu)
 • Domino-sali
  496-paikkaisessa teatterisalissa on konserttitunnelmaa. Tule nauttimaan naurattavasta esityksestä ja Domino-ravintolan antimista. Vai on sinulla suunnitteilla suurempi seminaari? Voit vuokrata Domino-salin käyttöösi. Lähitulevaisuudessa Domino-sali muuttuu elegantiksi teatteriravintolaksi.
 • Domino-ravintola
  Domino-ravintola hurmaa teatterinnälkäiset vieraamme erinomaisilla ruoillaan. Tule ja totea itse! Omaperäinen Alvar Aallon suunnittelema tila henkii historiaa ja skandinaavista suunnittelua. Tilan sisustuksessa on käytetty suomalaista designia ja aula toimii myös suomalaisten taiteilijoiden ja design-yritysten esittelytilana.
 • Kokoustilat
  Dominon tiloissa on monenlaista soppea ja sopukkaa, mukaan lukien Alvar Aallon kynästä syntynyt auditorio. Tilat taipuvat moneen ja siksi ne luovat oivat puitteet juhlille ja tilaisuuksille. Tule paikalle fiilistelemään ja suunnittelemaan tapahtumaasi!
 • Linnateatterin toimisto

Teatteriravintola

Linnankatu 31

 • Teatteriravintola
  ​​​​​​​Linnankadulla palvelee kotoisa Teatteriravintola, jonne mahtuu 200 henkeä. Taidokkaat kokit loihtivat korkeatasoisia alku-, pää ja jälkiruokia, joista jokainen voi koota mieleisensä kokonaisuuden.​​​​​​​

Ruissalon Tapahtumatelakka

Hevoskarintie 23

 • Yhteistyö polkaistaan käyntiin kesäteatterin myötä kesäkuussa 2019. Yhteistyö ei rajoitu kuitenkaan vain kesään, vaan Linnateatteri tuottaa Telakalle ohjelmaa ympärivuotisesti. Telakka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja tunnelmallisen miljöön monipuolisen sisällön tuottamiseen, ja Linnateatteri ottaa innolla haasteen vastaan. Linnateatterin aatteena on järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista – ja sen me tuomme myös Telakalle!

  Telakalla pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. 

"Tule paikalle fiilistelemään!"

DOMINON virtuaalinen esittely

katso