HUVITTAVAN
HULPPEAT PUITTEET

Kolmen estradin väkeä - kaikilla mausteilla!

Linnateatteri toimii aivan Turun sydämessä Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa. Sisäänkäynti teatteriin ja lipunmyyntiin tapahtuu Humalistonkadun puolelta.

Meillä esityksiä tarjoillaan kolmella estradilla: Teatteriravintolan, Tampuurin ja Telakan lavoilla. Tämän lisäksi tilamme taipuvat moneen muuhunkin!

Linnateatterin tiloihin on esteetön käynti.

LINNATEATTERI​​​​​​​

käyntiosoite: Humalistonkatu 7, 20100 Turku

postiosoite: Puutarhakatu 8, 20100 Turku

Lipunmyynti: Lippula palvelee Humalistonkadulla (pääoven viereinen putiikki). Katso aukioloajat täältä.
Teatteriravintola: 320-paikkaisessa uudistuneessa teatterisalissa on tunnelmaa. Tule nauttimaan naurattavasta esityksestä ja ravintolamme antimista.

Psst. Vai onko sinulla suunnitteilla suurempi seminaari? Voit vuokrata tilan kokonaan omaan käyttöösi. (Humalistonkatu) ​​​​


Tampuuri: Linnateatterin aulatiloista löytyy uusi pienestradi. Tunnelmallisessa ja klubihenkisessä kohtaamispaikassa nautit loistavista esityksistä, herkullisista ravintolapalveluista ja lämpimästä tunnelmasta.

Psst. Tilan voit myös vuokrata omaan käyttöösi. Kurkkaa lisää! (Humalistonkatu) 


Kokoustilat: Linnateatterissa tiloissa on monenlaista soppea ja sopukkaa, mukaan lukien Alvar Aallon kynästä syntynyt auditorio. Tilat taipuvat moneen ja siksi ne luovat oivat puitteet juhlille ja tilaisuuksille.

Psst. Tule paikalle fiilistelemään ja suunnittelemaan tapahtumaasi! (Puutarhakatu)

​​​​​​​


Maalaistentalon tilat: ravintolamme hurmaa teatterinnälkäiset vieraamme erinomaisilla ruoillaan. Tule ja totea itse!

Omaperäinen Alvar Aallon suunnittelema tila henkii historiaa ja skandinaavista suunnittelua.

Tilan sisustuksessa on käytetty suomalaista designia ja aula toimii myös suomalaisten taiteilijoiden ja design-yritysten esittelytilana. (Puutarhakatu)

Psst. Nämäkin tilat ovat vuokrattavissasi!


RUISSALON TAPAHTUMATELAKKA

Hevoskarintie 23, 20100 Turku

Linnateatterin kesäteatteri rantautui Telakalle kesällä 2019.

Telakka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja tunnelmallisen miljöön monipuolisen sisällön tuottamiseen, ja Linnateatteri ottaa innolla haasteen vastaan.

Linnateatterin aatteena on järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista – ja sen me tuomme myös Telakalle!

Psst. Telakalla pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. 

Kyliltä
kuultua:

”Sehän oli melkein kuin olisi vieraillut Lontoon Ronnie Scott’sissa. Domino olikin yökerho ja ravintolasali, ja sointi lavalta tilaan oli ruhtinaallinen.”

(TS 2.9.
Kari Salminen)

Kiinnostuitko? VuoKraa tila

LUE LISÄÄ

TEATTERIRAVINTOLAN SALITEKNIIKKA

LUE LISÄÄ