TILAA KIERTUE-ESITYS!

Linnateatterin suositut kiertue-esitykset

Linnateatterin kiertävistä teatteriesityksistä löytyy vaihtoehtoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit tilata seuraavat Linnateatterin hersyvän hauskat esitykset vierailemaan luonasi.

​​​​​​​Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Aikuisten & lasten kiertue-esitysten myynti:

Harri Helin

kiertue@linnateatteri.fi tai puh. 040 689 0048

Tekniikka:

Esa Näykki

esa.naykki@linnateatteri.fi tai puh. 041 506 6772.

....

Tatu ja Patu, elämä ja teot

Tatu ja Patu, elämä ja teot on pullollaan hauskoja hetkiä, outoja asioita, riemukasta musiikkia ja ennennäkemättömiä paljastuksia.

Linnateatterin uutuusnäytelmä on syväluotaus ja pintaraapaisu Outolan tunnetuimpien veljesten elämään.

Lavalla nähdään taidokkaat Nestori Kyyrä ja Kalle Tulander. Dramaturgiasta ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila.

Tatu ja Patu, elämä ja teot: kiertue-esitykset alkaen elokuusta 2022

Voit tilata tämän mahtavan hauskan esityksen myös omaan tapahtumaasi pirauttamalla numeroon 040 689 0048 tai viestittämällä osoitteeseen kiertue@linnateatteri.fi.

Esityksen kesto on 40 minuuttia ja sopii katsottavaksi n. 3-vuotiaasta eteenpäin. Esitystilan tarve on 7x7 metriä. Korkeutta tarvitaan 3m ja tietenkin sähköä.

Hinnat:

Yhden näytöksen hinta on 1250€ , kaksi samana tai peräkkäisinä päivinä on 1150€/esitys, ja kolme tai enemmän on 1050€/esitys. Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

....


Miesflunssa - komedia vakavista aiheista


Miesflunssa on kamala tauti. Se sisältää paljon draamaa, tragediaa ja komiikkaa. Eli koko elämän kirjon. 

Ilari Johansson ja Mika Räinä tarjoilevat stand upia ja teatteria sekoittaen lämpimästi, hauskasti ja kaikkia ihmisoletettuja ymmärtäen miehen ”sairauskertomuksen” ja miesflunssan todellisia syntysyitä. Miesflunssa haastaa katsojan päättämään, montako viivaa testitikkuun tulee. Ohjaajan puikoissa on Kalle Lamberg

Kiertue-esitykset tilattavissa alkaen syksystä 2022. Pyydäthän tarjouksen ja tarkemmat tiedot esityksestä tuottajaltamme Harri Heliniltä, kiertue@linnateatteri.fi tai 040 689 0048. 


Muuta huomioitavaa

Tuomme aina lavaste-elementit ja tarpeiston mukanamme, ellemme toisin ilmoita.

Linnateatterin aikuisten kiertue-esityksissä teknikkomme ajaa esitykset kokonaan, joten valo- ja äänipöytä tulee sijoittaa siten, että ne ovat yhden henkilön käytettävissä. Valopöytää ohjataan MIDI:llä silloin, kun kalusto sen mahdollistaa. Jos MIDI -ohjaus on mahdollinen, niin valopöytä voi sijaita max 10m päässä äänipisteestä.

Kaikesta voidaan aina keskustella, joten jos ongelmia ilmenee, niin olethan reilusti ja hyvissä ajoin yhteydessä, niin selvitetään!


Psst.

Markkinointikuvat täältä!

KATSO LISÄÄ