TEATTERIYLEISÖN INFO

HYVÄ TIETÄÄ

NÄIN SAAVUT MEILLE:

Pääsisäänkäynti Linnateatteriin: Humalistonkatu 7

Teatterilla ei ole asiakaspysäköintiä; omalla autolla saapuvien kannattaa siis varata aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan, esityksen alkaessa suljemme ovet eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Psst. Syksystä 2019 eteenpäin teatterilippuun sisältyy Fölin bussilippu. Lippu voimassa 3h ennen esitystä ja 2h esityksen jälkeen. P-Louhen parkkihallin sisäänkäynti on lähellä Dominoa.

ESTEETTÖMYYS:

Teatteriravintolaan on esteetön pääsy Humalistonkadulta. Liikuntaesteisten paikat suositellaan varattavaksi suoraan teatterilta. Tiloissamme on myös inva-wc.

TEATTERILIPUT:

Lippuvaraukset ovat voimassa kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muihin esityksiin.

LIPPU- JA ILLALLISLAHJAKORTIT:

Linnateatterin lippu- ja illallislahjakortit ovat myynnissä Linnateatterin lipunmyynnissä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy vain Linnateatterista ostettaviin lippuihin. Illallislahjakortista saat lisätietoa lipunmyynnistämme. Lue lisää.

MAKSUVÄLINEET:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky Kunto + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli, Eazybreak-mobiili sekä Mind&Body –kortti. Laskuttaessa lisäämme laskutuslisän 10 €.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN JA VARAAMINEN MUUALTA:

Linnateatterin lippuja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta osoitteesta www.lippu.fi. Turussa palvelevat mm. R-kioskit, Stockmann, K-Citymarketit, Prismat ja myös Kaarinan ja Raision Prismat sekä Naantalin matkailu. Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta p. 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) ma-la klo 9 - 21 ja su klo 10-18.

RUOKAILU ENNEN ESITYSTÄ:

Jos ruokailet ennen esitystä, saavuthan paikalle sovittuun aikaan. Tällöin vältymme kaikkien kiireeltä ja saat nauttia illallisen rauhassa.

Ruokatilaukset tulee tehdä ennakkoon, viimeistään viikkoa ennen esitystä, joko puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivujemme tilauslomakkeella.

Psst. Esitysiltoina on ravintolan baari auki 2h ennen esitystä. Tule vaikka extempore lasilliselle!

KUVAAMINEN JA PUHELIMEN KÄYTTÖ:

Teatteriesityksen kuvaaminen on aina kiellettyä. Elektronisien laitteiden selailu esityksen aikana on myös kiellettyä, sillä näytön valo loistaa pimeässä katsomossa ja häiritsee muita katsojia. Linnateatterin Facebook ja Instagram -tileillä julkaistaan kuvia kaikista esityksistä.

Keikoilla kuvaaminen on sallittua ellei toisin ilmoiteta.

VAATESÄILYTYS:

Teatteriin tullessa takit sekä isommat laukut ja reput tulee jättää sisääntuloaulan narikkaan. Isojen kassien ja reppujen vieminen katsomoon tukkii kulkureitit ja lisää tilan palokuormaa.

Narikkamaksu on 2,50€. Suosimme pienempiä kolikoita ja seteleitä. Voit myös maksaa narikan kortilla.

LÖYTÖTAVARAT:

Lipesikö laukku? Hävisikö hanska? Löytötavaroita voit tiedustella toimistoltamme arkisin puhelimitse klo 9–16.

Henkilökunta kiittää yhteistyöstä!​​​​​​​

TUrvallisesti teatteriin -ohjeistus

TUTUSTU

Onko sinulla lippuja peruuntuneisiin esityksiin?

TOIMI NÄIN