TEE SE TEATTERISSA!

Teatteri taipuu monenlaisten tapahtumien näyttämöksi

Meille sopivat niin konsertit kuin pikkujoulut. Sellaista juhlaa tai tapahtumaa ei olekaan, johon Linnateatterilla ei olisi annettavaa.

Linnateatterissa saat samasta talosta monipuoliset tilat Turun ydinkeskustassa, Suomen huippunäyttelijöiden tähdittämää ohjelmaa ja toiveidesi mukaiset tarjoilut. Voit myös yhdistää oman tilaisuutesi esityksiimme. Luova tiimimme auttaa suunnittelemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa sijaitsevan Domino-salin yhteydessä useampia tiloja, joita voit vuokrata käyttöösi joustavasti. 

Voit myös tehdä vaikutuksen vieraisiisi varaamalla käyttöösi kokonaisen näytöksen ohjelmistostamme.  Linnateatterin näytökset ovat usein loppuunmyytyjä, joten voit olla varma, että kutsuusi vastataan myöntävästi.

Ota yhteyttä!

Kiertäviä teatteriesityksiä ja juhlapöydän antimia

Mitä jos tilaisitkin teatterin luoksesi? Linnateatteri on tunnettu kiertuenäytelmistään ja meidän avulla järjestät tilaisuuteesi sopivaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille – meiltä löytyy pitkä lista osaajia ja erilaisia vaihtoehtoja.


"Voit olla varma, että kutsuusi vastataan myöntävästi."

Linnateatterin kiertue-esitykset

TUTUSTU JA TILAA