JUHLAT, KOKOUKSET JA YKSITYISTILAISUUDET -
JÄRJESTÄ TAPAHTUMA TEATTERISSA!

Me taivumme monenlaisten tapahtumien näyttämöksi - juhlatila Turun sydämessä!

Tapahtuman järjestäminen Linnateatterissa on vaivatonta. Meille sopivat niin konsertit kuin pikkujoulut. Sellaista juhlaa tai tapahtumaa ei olekaan, johon Linnateatterilla ei olisi annettavaa.

Linnateatterissa saat samasta talosta monipuoliset tilat Turun ydinkeskustassa, Suomen huippunäyttelijöiden tähdittämää ohjelmaa teatteriesityksistä stand uppiin ja toiveidesi mukaiset tarjoilut.

Voit myös yhdistää oman tilaisuutesi esityksiimme. Luova tiimimme auttaa suunnittelemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. 

Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa sijaitsevan teatterin yhteydestä löytyy useampia tiloja, joita voit vuokrata juhlatiloiksi tai arkisempiin tilaisuuksiin joustavasti. 

Voit myös tehdä vaikutuksen vieraisiisi varaamalla käyttöösi kokonaisen näytöksen ohjelmistostamme. Linnateatterin näytökset ovat usein loppuunmyytyjä, joten voit olla varma, että kutsuusi vastataan myöntävästi.

Ota yhteyttä!​​​​​​​

PSST. KIERTÄVIÄ ESITYKSIÄ JA JUHLAPÖYTIEN ANTIMIA

Mitä jos tilaisitkin teatterin luoksesi? Linnateatteri on tunnettu kiertuenäytelmistään ja meidän avulla järjestät tilaisuuteesi sopivaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille – meiltä löytyy pitkä lista osaajia ja erilaisia vaihtoehtoja. 

"Voit olla varma, että kutsuusi vastataan myöntävästi."

kiertue-esitykset TAPAHTUMAASI

LUE LISÄÄ

TILAMME TAIPUVAT MONEEN

LUE LISÄÄ

LAITAMME PÖYDÄT NOTKUMAAN HERKUISTA

LUE LISÄÄ

CASE: Drama queen

LUE LISÄÄ