MEDIALLE - KUVAT JA TIEDOTTEET

Media

Lisäämme ajantasaiset tiedotteet ja kuvat teatterin ensi-illoista, teatteriesityksistä, lastenteatterista ja muista ajankohtaisista asioista uutishuone ePressiin. Viimeisimmät tiedotteet on nähtävillä myös tällä sivulla linkkeineen. 

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Markko Heinonen
toimitusjohtaja
p. 0400 134 744
markko.heinonen@linnateatteri.fi

.....

Viimeisimmät tiedotteet

Linnateatterin huvituttava kevätkausi on vihdoin täällä!

"Tarjoilemme jälleen monipuolisen kattauksen huvitusta: kevään ohjelmistosta löytyy niin komediaa, stand uppia, konsertteja, musikaaleja ja musiikkiteatteria – pieniä teatterin ystäviä unohtamatta..."

Lue koko tiedote >

Turkulainen Linnateatteri tekee luovia ratkaisuja korona-aikana

”Haluamme pitää esitystoimintaamme yllä tavalla tai toisella korona-ajan rajoitteista huolimatta. Se on meidän tehtävämme ja intohimomme. Tärkeää on myös elvyttää osaltamme kulttuurialan työtilannetta ja esitystoiminnan jatkuvuutta....”,

Lue koko tiedote >
Lataa painokelpoiset kuvat tästä >
(Kuvat: Linnateatteri)

MARKKO HEINOSESTA LINNATEATTERIN UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Linnateatteri Yhdistys ry:n hallitus on kutsunut Markko Heinosen teatterin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään lokakuussa 2020.

Lue koko tiedote >
Lataa painokelpoiset kuvat tästä >
(Kuvat: Linnateatteri)

ETUSIVUN JUTTU - MAURI KUNNAS

Linnateatterin riemukasta kantaesitysten sarjaa jatkaa Mauri Kunnaksen kirjoihin pohjautuva Etusivun juttu. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien saattelemana opitaan, miten lehti syntyy. Huomataan miten aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Lue koko tiedote >
Lataa painokelpoiset kuvat tästä >
(Kuvat: Linnateatteri / PeterSebastian)

Linnateatterin syksyn teema on arkihuolten unohtaminen

”Tämän syksyn suurin ilon aihe on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme iloa viihteen muodossa ja samalla työtä henkilökunnallemme. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Haluamme monin tavoin varmistaa, että meillä voi vierailla turvallisin mielin ja nauttia esityksestä sekä ravintolamme palveluista. Nettisivuiltamme löytyy ohjeita ja suosituksia turvalliseen teatterivierailuun.”

Lue koko tiedote. 

Yleisiä kuvia Linnateatterista

Alta löydät Linnateatterin logon ja markkinointikuvia. Kuvien käytön yhteydessä mainittava Linnateatteri. Logon käyttö on luvanvaraista. Esityskohtaisia painokelpoisia kuvia löytyy ePressin kuvapankista. 

kuvat ​​​​​​​JA TIEDOTTEET suoraan ePressin Uutishuoneesta!

SIIRRY EPRESSIIN