TEATTERIYLEISÖN INFO

HYVÄ TIETÄÄ

NÄIN SAAVUT MEILLE:

Sisäänkäyntimme on osoitteessa Humalistonkatu 7, Turku. Sisäänkäynnin oikealla puolella sijaitsee omassa putiikissaan lippumyymälä Lippula.

Tule ajoissa paikalle - tarkistathan lipuista esityksen alkamisajan sekä paikan. Esitykset alkavat täsmällisesti teatterin kellon mukaan ja esityksen alkaessa (ja sama koskee myös konsertteja ja keikkoja) suljemme ovet eikä sisään valitettavasti voi päästä ennen kuin väliajalla. Baari palvelee ennen esitystä, mutta tarjoilu päättyy esityksen ajaksi 5 min ennen esityksen alkua.

Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkaisin sisäänkäynnillä ja baarissa - ennakoi, ja saavu hieman aiemmin!

Teatterilla ei ole pysäköintipaikkoja; kaupungin pysäköintialueista ja parkkihalleista löydät lisää tietoa Turun kaupungin sivuilta.

Psst. Teatterilippuun sisältyy Fölin bussilippu. Lippu voimassa 3h ennen esitystä ja 2h esityksen jälkeen.


ESTEETTÖMYYS:

Linnateatteriin on esteetön pääsy pääovesta Humalistonkadulta, ja katsomoon pääsee inva-hissillä. Liikuntaesteisten paikat tulee sujuvan asioinnin varmistamiseksi varata suoraan teatterilta.

TEATTERILIPUT:

Lippuvaraukset ovat voimassa normaalisti kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muihin esityksiin.

LIPPU- JA ILLALLISLAHJAKORTIT:

Linnateatterin lippulahjakortit ovat myynnissä Linnateatterin lipunmyynnissä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy vain Linnateatterista ostettaviin lippuihin. Lue lisää.

MAKSUVÄLINEET:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Pay, Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli. Laskuttaessa lisäämme laskutuslisän 10 €.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN JA VARAAMINEN MUUALTA:

Linnateatterin lippuja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta osoitteesta www.lippu.fi. Toimipisteiden sijainnin voit tarkistaa Lippupisteen myyntipistehausta. Lippupiste perii tilausmaksun alkaen 1.5 € /tilaus. Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta p. 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) ma-la 9 - 21, su 10 - 18, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä.

RUOKAILU ENNEN ESITYSTÄ:

Ruokailu onnistuu ennakkotilauksella valikoitujen esitysten yhteydessä. Jos olet tilannut ruokailun, saavuthan sovittuun aikaan. Tällöin vältymme kaikkien kiireeltä ja saat nauttia illallisen rauhassa.

Ravintolamme toimii tilausravintolana, joten ruokatilaukset tulee tehdä ennakkoon, joko puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivujemme tilauslomakkeella. Ruokailumahdollisuus on erikseen mainittujen esitysten yhteydessä. Sähköpostivaraus on voimassa, kun saat siitä vahvistuksen. Ruokailupaikkoja on rajattu määrä.


KUVAAMINEN JA PUHELIMEN KÄYTTÖ:

Teatteriesityksen kuvaaminen on aina kiellettyä. Elektronisten laitteiden selailu esityksen aikana on myös kiellettyä, sillä näytön valo loistaa pimeässä katsomossa ja häiritsee muita katsojia. Linnateatterin Facebook ja Instagram -tileillä julkaistaan kuvia  esityksistä.

Keikoilla valokuvaaminen on sallittua, ellei esiintyjä toisin ilmoita. Videokuvaaminen on aina kiellettyä tekijänoikeussyistä. Huomioithan, että kuvaamisesta ei saa aiheutua häiriötä muulle yleisölle tai henkilökunnalle.

VAATESÄILYTYS:

Teatteriin tullessa takit sekä isommat laukut ja reput tulee jättää sisääntuloaulan narikkaan. Isojen kassien ja reppujen vieminen katsomoon tukkii kulkureitit ja lisää tilan palokuormaa.

Narikkamaksu on 2,50€ /takki, maksuvälineenä käy kortti- tai käteismaksu.

LÖYTÖTAVARAT:

Lipesikö laukku? Hävisikö hanska? Löytötavaroita voit tiedustella toimistoltamme arkisin puhelimitse tai sähköpostilla klo 9–16.

Henkilökunta kiittää yhteistyöstä!​​​​​​​

Tiesithän, että
teatterilippuun
sisältyy Fölin
bussilippu!

Kysyttävää?

OTA YHTEYTTÄ