Mieletön uusi vuosi ja uusi vuosikymmen!

Kevään 2020 mieletön esityskausi käynnistyy!

Mieletön kevät 2020

Uusi vuosi polkaistaan tällä viikolla käyntiin hillittömällä meiningillä ja huikean Ulla Tapanisen pettämättömällä komiikalla! Esitykset pe 10.1. ja la 11.1. klo 19. Vielä mahtuu mukaan! Nappaa lippusi 02 232 1215 tai vaikka helposti netistä.

Aloitamme vuoden myös tarjoilemalla mielettömiä teemailtoja Linnateatterin tyyliin! Kattauksen aloittaa 16.-17.1. lähes loppuunmyyty Mieletön illallinen, jonka haluat varmasti muistaa (unohtaa!!)

Teemailtojen sarjaa jatkaa 25.1. alkaen Huumorimusiikki-illat, joissa kuullaan naurettavan hyvää musiikkia bändin ja yllätysvieraiden säestämä. Luvassa kolme erilaista iltaa ja menossa mm. huikea Sami Hintsanen, Jussi Vahvaselkä, Loiriplukari ja Kalevauva.

Tammikuuhun mahtuu mukaan myös 31.1. Linnateatteri goes New Orleans -ilta, joka on täynnä teemaan sopivaa tunnelmaa Hoedown-yhtyeen säestämänä ja maistuvan ruuan parissa.

Näissä kaikissa illoissa pääsee nauttimaan yllätyksistä ja maukkaista hetkistä! Keväällä luvassa myös Urheiluromantikkojen ilta ja Makumatka maailman ympäri -teemailta.

Syksyn suosikit jatkavat myös ohjelmistossa! Mikäli Piru Naiseksi tai Kahden Kauppa -komediat jäivät vielä näkemättä, niin ei hätää - muutamia esityksiä myös keväällä.

Tutustu myös kevään mielettömiin vierailuihin ja nappaa lippusi ajoissa!

Psst. Lippukassa Humalistonkadulla avaa myös ovensa tällä viikolla, ke-pe klo 14-19. 

Esityskausi käynnistyy
10.-11.1.2020!