Töihin Teatteriravintolaan?

Haussa asiakaspalvelun ja ravintola-alan timantti.

Meillä on avautunut loistava paikka sinulle ravintola-alan osaaja, joka olet motivoitunut ja intohimoinen asiakaspalvelun taitaja.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Linnateatteri on tunnettu ammattiteatteri aivan Turun keskustassa, joka tarjoaa monitasoisia elämyksiä sielulle sekä ruumiille. Aikuisille ja lapsille suunnattujen näytelmien lisäksi Linnateatterissa järjestetään musiikki- ja yksityistapahtumia ympäri vuoden.

Meillä on avautunut loistava paikka sinulle ravintola-alan osaaja, joka olet motivoitunut ja intohimoinen asiakaspalvelun taitaja. Työtä on tarjolla teatterin esityskaudella ilta- ja viikonloppupainotteisesti sekä yksityistapahtumien puitteissa. Työaikasi pystyt sovittamaan joustavasti esimerkiksi opiskelun oheen. Tunteja on tarjolla sopimuksen mukaisesti.

Meillä työskentelyysi kuuluu monipuolinen työnkuva ja toimit tärkeänä osana koko Linnateatteria. Olethan jo kokemusta kartoittanut ammattilainen, jonka huumori ei hyydy edes paineen alla. Saat monipuolisen työympäristön, mahtavat työkaverit sekä ainutlaatuisen työpaikan.

Laita hakemus osoitteeseen maiju.kotialho@linnateatteri.

Työt alkavat syyskaudella, kun hakijan aikatauluihin sopii.


Rakkaudella, Linnateatteri