Teattereiden pikkujoulukausi elpynyt viime vuodesta

Pikkujoulukausi on alkanut vilkkaana. Linnateatterissa lippuja on myyty ja varattu kolmannes enemmän kuin viime vuonna.

– Koronarajoitusten poistumisen jälkeen yleisö on löytänyt jälleen tiensä teattereihin. Olemme mielissämme siitä, että kulttuurinnälkä on kasvussa ja ihmiset löytävät iloa kulttuurin parista, iloitsee Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä.

Etätyökulttuuri on tullut jäädäkseen, ja Vahvaselkä uskookin yritysten haluavan panostaa pikkujouluihin ja virkistysiltoihin.

– Etätyömahdollisuus on vähentänyt kohtaamisia yrityksissä, minkä vuoksi monet yritykset haluavat panostaa, kun työkavereita nähdään rennommissa meiningeissä, Vahvaselkä uskoo.

Myös ravintolatoiminta vilkastunut

Pikkujoulukauden kynnyksellä myös ravintolatoiminta on vilkastunut. Linnateatterin ravintola- ja myyntipäällikkö Maiju Kotialho on huomannut kasvavan kysynnän ravintola- ja tapahtumapalveluissa.

– Ravintola- ja tapahtumapalveluiden kysyntä on kasvanut selvästi tänä vuonna. Kysyntää on ollut niin paljon, ettemme valitettavasti pysty kaikkia tilauspyyntöjä toteuttamaan, Kotialho kertoo.

Linnateatteri tarjoaa valikoituihin esityksiin show&dinner-lippupaketteja, joiden ansiosta asiakkaat voivat nauttia illallisen ennen teatteriesitystä.

– Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia teatterielämyksiä. Asiakaalle tarjotaan halutessa koko paketti aina alkumaljoista ruokailuun ja teatteriesitykseen. Tällaiset paketit ovat olleet erittäin suosittuja pikkujoulu-, ystävä- ja yritysporukoille, kertoo Kotialho.

Pikkujoulusesongin odotetaan täyttävän teattereita ja kulttuurialan palveluita koko loppuvuoden ajan.

Lisätiedot:

Jussi Vahvaselkä

taiteellinen johtaja

p. 040 072 0425
jussi.vahvaselka@linnateatteri.fi

Maiju Kotialho
ravintola- ja myyntipäällikkö

p. 040 032 3031
maiju.kotialho@linnateatteri.fi