Nauru on parasta lääkettä

Linnateatterin syksyn ohjelmisto on viihdyttävä ja naurettavan monipuolinen.

Lääketieteen isänä pidetty Hippokrates tiesi jo 400 vuotta ennen ajanlaskumme alkua, että nauraminen ja tunteet ylipäätään, ovat tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Nauraminen kuormittaa elimistöä posiivisella tavalla ja on verrattavissa liikuntasuoritukseen. Nauraessa laskee niin stressihormonin taso kuin verenpainekin.

Lapsena nauramme jopa 300 kertaa päivässä mutta pikkuhiljaa naurun määrä vähenee. Tätä valtavaa epäkohtaa vastaan olemme Linnateatterissa valmiina taistelemaan. Meidän esityksissämme on tarjolla treeniä reilusti yli sataan lihakseen, joita nauramisessa tarvitaan!

Mennyt kevät loi taistelutahtoa ja erityisesti halua tuottaa lisää iloa ja viihdykettä asiakkaillemme. Syksyn ohjelmistomme onkin naurettavan monipuolinen. Ohjelmisto sisältää hekottelua, sisäelimiä tärisyttävää ulvontaa, vedet silmissä kikattelua sekä tunteen että pissat tulee housuun naurusta. Yhteinen teema tälle syksylle on arkihuolten unohtaminen muutamaksi tunniksi ja naurulihasten kasvatus.

Loimme karanteeniaikana myös uuden sohvateatterikonseptin, jossa Linnateatterin ystävät pääsivät nauttimaan esityksiämme verkossa. Tämä on meille Suomen suurimpana kiertueteatterina aivan uusi mahdollisuus levittää iloa laajemmaltikin verkkoesitysten muodossa. Jatkossa pyrimme toteuttamaan omista tuotannoissamme esityksen aina myös verkkoon. Ensimmäiset kokemukset ovat olleet rohkaisevia.

Tällaisella (treeni)ohjelmalla jaksaa pitkälle. Tervetuloa nauramaan meille!

Jussi & Mikko


Tutustu syksyn ohjelmistoon

Tästä