Näin saavut kesäteatteriin

Tapahtumatelakka sijaitsee aivan Ruissalon sillan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien päässä – polkaise vaikka pyörällä tai hyppää vesibussin kyytiin!

Näin saavut kesäteatteriin

Suosittelemme käyttämään Fölin joukkoliikennettä. Sen lisäksi, että se on vihreämpi valinta, se tuo matkaasi tunnelmaa.

FIILISTELE FÖLIN VESIBUSSILLA

Teatteriyleisö voi nautiskella merellisestä tunnelmasta jo matkan varrella, Fölin vesibussin kyydissä – kokemus vailla vertaa! Kurkkaa aikataulu tästä.

Vesibussi liikennöi Turun keskustasta Martinsillalta (Itäisen Rantakadun puolelta) Ruissaloon. Matkan varrella vesibussi pysähtyy Forum Marinumin sekä Ruissalon telakan tai Hirvensalon Pikisaaren pysäkillä (Airisto Segelsällskap). Matka-aika Martinsillalta Ruissalon Telakalle on noin 25 minuuttia.

Kumpaankin vesibussiin otetaan kyytiin polkupyörät, lastenvaunut ja pyörätuolit. HUOM! Ruuhkaisissa lähdöissä on kuitenkin huomioitava tila- ja turvallisuusseikat. Polkupyörästä ei peritä lisämaksua vesibusseissa.

HYPPÄÄ BUSSIIN NRO 8​​​​​​​

Tapahtumatelakalle pääsee myös luontevasti hyppäämällä keskustasta linja-auton kyytiin. Bussi nro 8 vie sinut Puutorilta aivan Ruissalon Tapahtumatelakan kulmalle, josta pääset kymmenessä minuutissa kävelemään paikalle päälle.

Bussiaikataulut löydät tästä. Katso linja 8 reitti ja pysäkit kartalla

Psst. Vesibussi lopettaa kulkemisen klo 20.30 jälkeen, mutta bussilla pääset esityksen jälkeen kotiin.

POLKAISE PYÖRÄLLÄ

Heitä parkkihuolet hukkaan ja polkaise paikalle pyörällä. Fillaroidessa pääset mukavasti kesäteatterifiilikseen ja voit huoletta nautiskella kuohuviinistä esityksen lomassa.  Ruissaloon on helppo tulla pyörällä, ja saaressa on pyörätiet – voit pyöräillä vaikkapa Ruissalon päästä päähän.

VENEILE OMALLA PAATILLA

Telakan vierasvenesatama on myös veneilijän helmi, jonne voi saapua helposti, vaikka omalla veneellä. Ruissalon Venetelakan 40-paikkainen vierasvenesatama avattiin kesällä 2017. Satamassa on noin 250 metriä laituria kylkikiinnitystä varten. Loput paikoista ovat tolppapaikkoja. Satama sijaitsee historiallisen Turun veneveistämön alueella, minkä vuoksi osa sataman venepaikoista on varattu klassikkoveneille. Sataman syväys on 2-3 metriä.

Katso vielä lisätietoa rantautumisesta täältä.

HURAUTA HETKESSÄ AUTOLLA (Psst. Suosittelemme vihreämpiä valintoja!)

Parkkipaikkoja on todella niukasti Ruissalon Tapahtumatelakan ympäristössä, joten suosittelemme käyttämään joukkoliikennettä tai pyörää.

Lue lisää kesäteatterista.

Kruunaa merellinen
kesäteatterielämys
saapumalla vesibussilla!