MS DOMINO – revyy yli laidan

Syksyllä 2020 tullaan näkemään jotain uutta ja ennennäkemätöntä, kun revyy rantautuu Linnateatteriin!

Astu laivaan ja risteile hillittömään naurumyrskyyn! Nyt lähdetään risteilylle keskellä kaupunkia. Ja mikä parasta, laiva ei liiku minnekään! 

Linnateatteri ottaa ilon irti tästä kuolemanvakavasta naurunaiheesta. Merelliseen tunnelmaan sukelletaan jo teatterin ulko-ovella, kun koko tila on lavastettu risteilyalukseksi. MS Dominossa koet kaikki risteilyn kohokohdat kahdessa tunnissa – ja aamulla heräät omassa sängyssä!

Revyyn musiikista vastaa maestro Jussi Vahvaselkä yli 50 musikaalin kokemuksella. Ilostelun kirjoittaa Tuomas Parkkinen. Hänen kynästään ovat syntyneet monet Linnateatterin menestyskomediat. Vahvaselän ja Parkkisen viimeisin yhteistyö on Tom of Finland -musikaali.

MS Dominon kapteeni Stig Ombord miehistöineen toivottaa sinut tervetulleeksi vuoden naurettavimmalle risteilylle. Laivan henkilökuntaa, kaikkia matkustajia sekä kutsumattomia vieraita esittävät Sami Hintsanen, Kaisa Hela, Reeta Westman, Mikael Haavisto ja Joonatan Perälä. 

Lahjakas tähtiviisikko tarjoilee täyslaidallisen musiikillista taituruutta, tolkutonta tilannekomiikkaa ja hillitöntä verbaali-ilottelua risteilyhenkisessä laitamyötäisessä.

Ensi-ilta 30.10.2020 (kantaesitys)