Mieletön illallinen -tapahtuma la 14.3. on peruttu

Lauantain 14.3.2020 Mieletön illallinen -tapahtuma on jouduttu perumaan infektiotilanteen vuoksi. Lipun lunastaneisiin asiakkaisiin ollaan suoraan yhteydessä lippujen korvauskäytännöistä.

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa harmia. Tiedotamme mahdollisista muista muutoksista ajantasaisesti nettisivuillamme ja Facebook-tilillämme: www.facebook.com/Linnateatteri/

.....

Teatterikäynnin siirtäminen myöhempään ajankohtaan ja lunastettujen lippujen vaihto
Mikäli kevään näytökseen (15.5.2020 asti) lipun lunastanut asiakkaamme haluaa siirtää teatterikäyntiään, tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput joko Linnateatterin lahjakorttiin tai kesän ja syksyn teatteriesityksiin. Vaihto-oikeus koskee Linnateatterin omia esityksiä: Palkkamurhaajan painajainen, Mieletön illallinen, Makumatka maailman ympäri sekä Tatu ja Patu, syömään.
Lippujen vaihdosta ei tässä tapauksessa peritä erillistä korvausta, mutta teatteri ei palauta Lippupisteen palvelumaksuja.

Sähköposti on paras tapa tavoittaa asiakaspalvelumme
Lippumuutos suositellaan tehtäväksi sähköpostitse info@linnateatteri.fi ruuhkautumisen välttämiseksi.
Linnateatterissa järjestettävien vierailuesitysten lippumuutoksiin liittyvät kysymykset voi myös osoittaa sähköpostitse info@linnateatteri.fi. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

.....


Yhteistyöterveisin,
Linnateatterin väki