Linnateatterin toimenpiteet epidemiakaudella

Seuraamme aktiivisesti vallitsevaa epidemiatilannetta myös Linnateatterissa. Päivitämme ajankohtaista tietoa tilanteen ja suositusten mukaisesti nettisivuillemme.

.....

Huom!

Lauantain 14.3.2020 Mieletön illallinen -tapahtuma on peruttu infektiotilanteen vuoksi. Lipun lunastaneisiin asiakkaisiin ollaan suoraan yhteydessä lippujen korvauskäytännöistä.

Toistaiseksi muut alle 500 henkilön esitykset järjestetään normaalisti.

.....

Virusten ja infektioiden torjunnassa tärkeintä on ennaltaehkäisy
Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensijaisen tärkeää, kiinnitämme entistä enemmän huomiota hygieniaan. Kehotamme jokaista noudattamaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ohjeita. Tärkeää on jäädä kotiin, jos tunnet itsesi sairaaksi.
Olemme tehostaneet myös tilojemme siivousta ja tarjolla on käsidesiä niin asiakastiloissa kuin henkilökunnan tiloissakin.

Teatterikäynnin siirtäminen myöhempään ajankohtaan ja lunastettujen lippujen vaihto
Mikäli kevään näytökseen (31.5. asti) lipun lunastanut asiakkaamme haluaa siirtää teatterikäyntiään, tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput joko Linnateatterin lahjakorttiin tai kesän ja syksyn teatteriesityksiin. Vaihto-oikeus koskee Linnateatterin omia esityksiä: Palkkamurhaajan painajainen, Mieletön illallinen, Makumatka maailman ympäri sekä Tatu ja Patu, syömään.
Lippujen vaihdosta ei tässä tapauksessa peritä erillistä korvausta, mutta teatteri ei palauta Lippupisteen palvelumaksuja.

Sähköposti on paras tapa tavoittaa asiakaspalvelumme
Lippumuutos suositellaan tehtäväksi sähköpostitse info@linnateatteri.fi ruuhkautumisen välttämiseksi.
Linnateatterissa järjestettävien vierailuesitysten lippumuutoksiin liittyvät kysymykset voi myös osoittaa sähköpostitse info@linnateatteri.fi. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

Seuraathan ajantasaista esitystiedotusta sivuiltamme.

 

Yhteistyöterveisin,

Linnateatterin väki