Linnateatterin syysohjelmistossa Suomessa ennennäkemätöntä mentalismiteatteria

Linnateatterin syysohjelmisto starttaa mentalisminäytelmällä. Myös lipunmyyntiin on tulossa uudistuksia.

Illuusio jossa elämme – matka mielen näyttämöllä saa ensi-iltansa Linnateatterissa perjantaina 1. syyskuuta. Lavalla nähdään Talent Suomestakin tuttu mentalisti Jenni Sofia. Näytelmän ohjaa Liila Jokelin. ​​​​​​​

Esitys tapahtuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja sisältää psykologista mielen taikuutta. Näytelmässä päähenkilö herää mielensä vankilasta ja suorittaa mentalistisia taikatemppuja yleisön avulla.

Esitys herättelee yleisöä pohtimaan, kuinka oma mieli toimii ja miten jokainen voi luoda oman todellisuutensa. Jenni Sofia julkaisee ensi-illan kynnyksellä samaa aihetta käsittelevän kirjan Mielen käyttöohjeet.

Sekä näytelmässä että kirjassa käsitellään itsetietoisuutta, itsensä johtamista, mielenterveyttä sekä oman alitajunnan valjastamista työkaluksi itsetutkiskelussa.

Pikkujouluohjelmistossa tummaa ja tulista farssikomediaa

Torstaina 12. lokakuuta ensi-iltansa saa uunituore farssikomedia Lomasolmu.

Näytelmä on tilannekomiikkaa tihkuva paketti, jonka solmiminen ja aukaiseminen on nauruhermoja kutitteleva kokemus. Miten käy, kun idyllinen aurinkoloma saa lisämaustetta Italian tulisista ihmissuhteista ja väärinymmärrykset luovat lopulta lähes kaaosmaisen dominoefektin? 

Syysohjelmisto tulee pitämään sisällään myös laajan kattauksen stand upia, musiikkiesityksiä, vanhoja klassikoita ja paljon muuta.

Luvassa on muun muassa sinkuille suunnattu stand up -ilta sekä koko kansan hymypoika Ernest Lawsonin koko illan show. Syyskuussa SUMU Big Band ja Sami Pitkämö esittävät Samin poimimia helmiä koti- ja ulkomaisesta big band -musiikista!

Kiveä kännissä ja Miesflunssa saavat jatkoa syyskaudella. Joulukuussa lavalla nähdään Martti Suosalon ja Mika Nuojuan ilmiöksi noussut kahden miehen näytelmä Kiviä taskussa sekä Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen ShoWhat 25v Juhlashow.

Linnateatterin lipunmyynti uudistuu

Linnateatteri uudistaa lipunmyyntiään syksystä 2023 alkaen. Uudistuksen myötä asiakkaat voivat ostaa lippuja suoraan teatterin nettisivuilta tai Lippulasta osoitteesta Humalistonkatu 7.

- Uudistuksen myötä lippuhintoihin ei enää lisätä erilaisia toimitusmaksuja, vaan hinta on sama niin verkosta kuin Lippulastakin ostettuna. Tämä helpottaa lipun ostamista. Lisäksi narikasta tulee asiakkaalle maksuton, kertoo Linnateatterin toimitusjohtaja Markko Heinonen.

Syksyn esitysten lippuja voi ostaa Linnateatterin nettisivuilta. Verkkokaupassa asiakas voi tilata myös etukäteistarjoiluja esityksiin lippuoston yhteydessä elokuusta alkaen. Lippuosto vaatii tunnusten luomisen uuteen järjestelmään. Syyskauden lippuja ei ole enää mahdollista ostaa R-kioskeilta tai Lippupisteen jälleenmyyjiltä.

Linnateatterin syksyn ensi-illat Illuusio jossa elämme – matka mielen näyttämöllä 1.9. ja Lomasolmu 12.10.