Kevät ja kesä 2020!

Keväällä virittäydytään farssin vietäväksi ja kesällä Linnateatterin suosittu Mieletön historia -sarja saa jatkoa Telakalla!

Keväällä virittäydytään farssin vietäväksi ja kesällä Linnateatterin suosittu Mieletön historia -sarja saa jatkoa Telakalla!

KEVÄT 2020

Palkkamurhaajan painajainen

Palkkamurhaajan painajainen on huippuunsa viritetty farssikomedia kahdesta miehestä, jotka majoittuvat vierekkäisiin hotellihuoneisiin. Toinen on ammattitappaja ja toinen itsetuhoinen, vaimonsa hylkäämä ressukka. Kansainvälisen tason huipputehokas palkkamurhaaja asettuu hotellihuoneeseen tehtävänään hoidella vastapäisestä oikeustalosta poistuva hankala todistaja.

Viereiseen huoneeseen majoittuu itsemurhaa hautova maalaiskylän paikallislehden valokuvaaja, joka on juuri saanut tietää vaimonsa lähteneen psykiatrinsa matkaan. Siksi onkin täysin luonnollista, että juuri palkkatappaja joutuu huolehtimaan naapurihuoneen itsetuhoisesta, keski-iän kriisissään piehtaroivasta riesasta, ennen kuin pääsee hoitamaan omaa tehtäväänsä. Uuden parhaan ystävänsä mukana murha-ammattilainen saa harmikseen kirjavan valikoiman muita innokkaita asiaan sekaantujia – hotellin henkilökuntaa, lääkäriä, ex-vaimoa ja poliisia. Uudet tulijat kiihdyttävät mielipuolisia tilanteita kohti tämän kaoottisen ja äärimmäisen viihdyttävän farssin hillittömiä loppuhuipennuksia.

Keväällä Domino-salin lavalla nähdään kerralla Linnateatterille poikkeuksellisen suuri joukko näyttelijöitä, kun ilmiömäisten taitureiden Tom Petäjän ja Teemu Aromaan rinnalle nousee neljä muuta näyttelijää, kuten viime kesänä yleisön hurmannut Mikko Leskelä sekä Linnateatterin aikaisemmista tuotannoista tuttu lahjakas heittäytyjä Joonatan Perälä.

Ohjaus Mika Eirtovaara                       

Rooleissa mm. Tom Petäjä, Teemu Aromaa, Mikko Leskelä, Joonatan Perälä. Joukko kasvaa syksyn aikana.

Käsikirjoitus Francis Veber                        

Käännös Lounatvuori, Reita (2016)    

Ensi-ilta 5.3.2020

 ***

KESÄ 2020

Telakan mieletön historia –pikakelauskomedia turkulaisesta laivanrakennuksesta

Kesällä Ruissalon Tapahtumatelakalla nähdään toivottua jatkoa Linnateatterin suositulle Mieletön historia -sarjalle!

Telakan mieletön historia on pikakelauskomediana tehty ylistyslaulu turkulaiselle laivateollisuudelle. Linnateatterin käsittelyyn pääsee oikeutetusti Turun teollisuuden sydän, kaikkine vaiheineen, mielenkiintoisine henkilöineen, upeimpine aluksineen, musiikkia unohtamatta.

Kolmihenkinen näyttelijäkaarti loihtii uskomattoman määrän uskomattomia telakan hahmoja ja merkkihenkilöitä. Mikä olisikaan osuvampi paikka näille telakan tapahtumille kuin Tapahtumatelakka – tervetuloa nauttimaan!

Ohjaus Mika Nuojua                             

Käsikirjoitus Valtteri Roiha                           Työryhmä täydentyy syksyn aikana.

Ensi-ilta (kantaesitys) 4.6.2020

”Ensimmäinen kesä Ruissalossa oli erinomainen. Paikka on kesäteatterille mitä parhain ja saadun palautteen perusteella myös yleisö nautti kokonaisuudesta. Nyt haluamme yhdessä Telakan kanssa parantaa asiakaskokemusta entisestään ja kesän näytelmästä on tulossa taattua Linnateatteri laatua.” - Jussi Vahvaselkä                        

Psst. Kevään ja kesän liput tulevat myyntiin ja esityspäivät julkaistaan syksyn aikana. Ennakkovarauksia voi tehdä jo myyntipalvelun kautta 02 232 1215 tai info@linnateatteri.fi.

***

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Annukka Vauhkonen: 041 4345 411, annukka.vauhkonen@linnateatteri.fi

#meillesaanauraa #linnateatteri

Ennakkovaraukset
myyntipalvelusta
02 232 1215 tai
info@linnateatteri.fi!