Kevään ohjelmisto

Tarjoilemme jälleen monipuolisen kattauksen huvitusta: kevään ohjelmistosta löytyy niin komediaa, stand uppia, konsertteja, musikaaleja ja musiikkiteatteria – pieniä teatterin ystäviä unohtamatta!

Tutustu Linnateatterin huvituttavaan kevääseen!

Kevätkausi startataan virallisesti maaliskuussa, kun maailmanluokan musikaali ottaa Teatteriravintolanrytinällä haltuun: Las Vegasissa ennätykselliset 18 vuotta esitetty Menopaussi-musikaali nyt Linnateatterissa! 

Esitys on ylitys naiseudelle ja elämänmuutoksille - se on hauska ja raikas musikaali arasta aiheesta. Upeat naiset lavalla ovat Arja Koriseva/Mari Rantasila, Kirsi Ylijoki, Nina Tapio/Krista Putkonen-Örn ja Hanna Kaila/Kaija Kärkinen.

Teatteriravintolan hulppeissa puitteissa vierailee maaliskuun aikana myös rockin kuningas Andy McCoy, valovoimainen Jesse Kaikuranta ja puhutteleva Jarkko Martikainen. Pääsemme nauramaan myös mm. Jaakko Saariluoman ja Mika Eirtovaaran johdolla Stand up clubilla, tutustumaan Topi Sorsakosken elämään Kohtalon tango -musiikkinäytelmän myötä ja viihtymään Ilmari Saarelaisen seurassa yhden miehen komediassa Parasta Ennen.

Huhtikuussa Teatteriravintolassa nautitaan osittain samojen esitysten äärellä ja lisäksi juhlitaan legendaarisen Mikko Alatalon 70-vuotisjuhlia sekä lumoudutaan Sirkusvariatén taiteesta. Nautimme myös taatusta laadusta, kun Jarkko Tammisen imitaatioshow ja Saikkua, kiitos! osa 3 rantautuvat Linnateatteriin. Vappubileistä vastaa säkenöivä GIMME ABBA! ja kevään kruunaa toukokuussa karismaattinen Mariska.

Linnateatterin Tampuurissa eli uusimmalla estradillamme nähdään kevään aikana rakastettu koko perheen klassikko Maailman ympäri 80 päivässä ja lastenohjelmistakin tutun Jaakko Loukkolan esittämänä. Lisäksi pääsemme myös hulvattomalle aikamatkalle Linnateatterin Parhaisiin paloihin – vallattoman Valtteri Roihan johdolla. Samalla lavalla meitä ilahduttaa myös Eino Leinon eksät, hulvattoman hauska ja oivaltava monologinäytelmä. 

Myös musiikkiteatteriesitys Baritonien kosto voimaannuttaa Tampuurissa komedian keinoin. Lisäksi saamme nauttia kaikille avoimesta sekä maksuttomasta Sananvuoro-tilaisuudesta, jossa teatterialan konkari Jussi Helminen haastattelee turkulaiseen teatterielämään vaikuttaneita persoonia. Mukana lavalla mm. Mikko Koivusalo ja Joachim Thibblin.

Psst. Kurkkaa koko ohjelmisto, tarkemmat esityskohtaiset tiedot ja ajankohtaiset muutokset täältä. Linnateatteri huolehtii jatkossakin huvitusta myös kotisohville.


***

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Annukka Vauhkonen, viestintäpäällikkö                            

041 4345 411, annukka.vauhkonen@linnateatteri.fi          

Markko Heinonen, toimitusjohtaja

 0400 134 744, markko.heinonen@linnateatteri.fi

#huvituttaako #meillesaanauraa #linnateatteri

Vihdoin
on aika
nährä ihan
niin ku livenä!