Linnateatterille uusi johtokaksikko

Uudet tuulet jatkavat puhaltamista ja Linnateatterissa suunnataan kohti valoisaa kevättä uuden johtokaksikon vetämänä.

Vahvaselkä ja Granström lupaavat laatua ja revyytä!

Linnateatterissa positiiviset muutokset jatkuvat ja lähdemme uuteen aikaan uuden johtokaksikon vetämänä.

Toimitusjohtajana on aloittanut 1.3.2019 Mikko Granström, joka on vaikuttanut useamman vuoden Linnateatterin hallituksessa mm. puheenjohtajan tehtävissä. Mikon vahvuudet ovat tuottamisessa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Taiteelliseksi johtajaksi on nimitetty 1.4.2019 alkaen kapellimestari ja säveltäjä Jussi Vahvaselkä. Hän on tuttu nimi monista musiikkiteatterituotannoista esim. Samppalinnan kesäteatterissa, Turun kaupunginteatterissa ja Åbo Svenska Teaterissakin.

Toimitusjohtajana aiemmin toiminut Maija Palonheimo on luopunut tehtävästä sairastumisesta johtuen. Maija on edelleen mukana toiminnassa, Linnateatterin hallituksen puheenjohtajana. Taiteellinen johtaja Kalle Lamberg jatkaa kesän jälkeen uraansa freelance-näyttelijänä.

Mikko ja Jussi ovat ottaneet uudet työtehtävänsä vastaan mielenkiinnolla ja intoa täynnä. Molemmilla on halu jatkaa Linnateatterin kehittämistä, mutta etenkin luoda uutta konseptia Dominoon, jonne siirrämme kaiken toimintamme syksystä 2019 alkaen. Dominoon remontoidaan kesällä noin 350-paikkainen teatteriravintola.

Johtokaksikolla on yhteinen näkemys Linnateatterin tulevaisuudesta. Luvassa on taattua laatua ja viihdettä, tuttua komediaa, paikallisuutta ja lisää musiikkiesityksiä. Uutena aluevaltauksena revyyt, joista toivotaan jokavuotista perinnettä - Jussin sanoin:

”Hienossa ravintolamiljöössä tarjottu takuuvarma naurattaja revyyn muodossa on mahtavaa herkkua onnistuessaan. Ja jotta se onnistuisi jo ensimmäisellä kerralla syksyllä 2020, olen varannut Tuomas Parkkisen tekemään sen kanssani. Olemme tehneet hienoa yhteistyötä jo monta kertaa (mm. Turun kaupunginteatterin musikaalit Jekyll & Hyde ja Tom of Finland).”

Linnateatterissa suuntamme kohti valoisaa tulevaa ja taloudellisesti tasapainoisempaa aikaa. Mikko astuu toimitusjohtajan saappaisiin positiivisin mielin:

”Maija on pannut viime kuukausina palikoita jämäkästi paikoilleen, joten toimintaan on tullut tiettyä vakautta, josta on hyvä jatkaa. Rahoituspohja on aika hyvässä kunnossa ja kassatilanne ja kustannustaso paljon parempi kuin aikoihin.”

Vuoden 2019 ohjelmisto on vielä Kallen käsialaa ja Jussin kädenjälki näkyy ensimmäisen kerran keväällä 2020.

Meille saa nauraa jatkossakin!


***

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Annukka Vauhkonen

041 4345 411, annukka.vauhkonen@linnateatteri.fi

#meillesaanauraa #linnateatteri

"Laatua ja
revyytä!"