Linnateatteri peruu esityksensä 31.5. asti

Ikävän epidemiatilanteen jatkuessa Linnateatteri joutuu perumaan kaikki kevään esitykset 31.5. asti.

”Viime päivien tietojen valossa tämä on ainoa oikea toimenpide. Elämässä on paljon isompiakin asioita kuin seuraava näytös.”, toteaa Linnateatterin toimitusjohtaja Mikko Granström. ”Pyydämme myös ymmärrystä esiintyjiä ja henkilökuntaamme kohtaan ja toivommekin mahdollisimman monen tukevan meitä siirtämällä varauksensa myöhempään ajankohtaan tai vaihtamalla maksetut liput lahjakorttiin.”

Mikäli teillä on lippuja ja/tai tarjoiluvarauksia esitystauon ajalle, löydätte alta tarkempaa tietoa hyvityskäytännöistä. Myyntipalvelumme työskentelee ahkerasti lippuhyvitysten käsittelemiseksi. Tuhansiin viesteihin vastaaminen vie oman aikansa. Toivomme siis kärsivällisyyttä meille ja teille.

Tiedotamme epidemian aiheuttamista muutoksista ja esitystoiminnan käynnistymisestä ajantasaisesti nettisivuillamme (www.linnateatteri.fi) ja Facebook-tilillämme (www.facebook.com/Linnateatteri)

Olemme pahoillamme tilanteen aiheuttamasta harmista.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme,
Linnateatterin väki


…..

Teatterikäynnin siirtäminen myöhempään ajankohtaan ja lunastettujen lippujen vaihto

Mikäli kevään näytökseen (31.5.2020 asti) lipun lunastanut asiakkaamme haluaa siirtää teatterikäyntiään, tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput joko Linnateatterin lahjakorttiin tai kesän ja syksyn teatteriesityksiin.
Vaihto-oikeus koskee Linnateatterin omiin esityksiin lunastettuja lippuja: Palkkamurhaajan painajainen, Mieletön illallinen, Makumatka maailman ympäri sekä Tatu ja Patu, syömään.

Vastaamme parhaamme mukaan myös Linnateatterin vierailuesityksiin liittyvissä lippukysymyksissä.

Teatteriravintolaan tehdyt varaukset peruuntuvat automaattisesti teatterin esitystauolla.

Sähköposti on paras tapa tavoittaa asiakaspalvelumme
Onko sinulla kysyttävää lippujen ja tarjoiluvarausten hyvityskäytännöistä?
Tavoitat meidät varmimmin osoitteesta info@linnateatteri.fi. Käsittelemme kaikki viestit ja olemme teihin yhteydessä lähiviikkoina. Teatteri toivoo asiakkailtaan kärsivällisyyttä lippujen vaihtoon liittyvien viesteihin vastaamisessa.

Käsittelyn nopeuttamiseksi sähköpostissa on hyvä mainita:
- lippujen tilaajan nimi ja yhteystiedot (myös postiosoite)
- esityksen nimi ja ajankohta

HUOM! Myös lippukassa on toistaiseksi suljettu.


Teatteria pääsee kuitenkin seuraamaan live stream -esitysten kautta!