Linnateatteri rantautuu Ruissalon Tapahtumatelakalle!

Yhteistyö polkaistaan käyntiin kesäteatterin myötä, kun ratkiriemukas Akselin ja Elinan hääfarssi rantautuu Ruissalon merellisiin maisemiin kesäkuussa 2019.

Linnateatteri palaa meren äärelle - yhteistyö Ruissalon Tapahtumatelakan kanssa!

Yhteistyö polkaistaan käyntiin kesäteatterin myötä, kun ratkiriemukas Akselin ja Elinan hääfarssi rantautuu Ruissalon merellisiin maisemiin kesäkuussa 2019. Yhteistyö ei rajoitu kuitenkaan vain kesään, vaan lähdemme suunnittelemaan tulevaa yhdessä – pitkällä tähtäimellä.

Telakka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja tunnelmallisen miljöön monipuolisen sisällön tuottamiseen, ja Linnateatteri ottaa innolla haasteen vastaan. Linnateatterin aatteena on järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista – ja sen me tuomme myös Telakalle!

Telakalla pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. Vierasvenesataman laiturilla sijaitsevan Pizzeria al Maren valikoimiin kuuluvat palkitut gourmetpitsat sekä laadukkaat viinit ja oluet. Sisustusliike Avelia tarjoaa herkullisia kahveja, haudutettua teetä ja maukkaita leivonnaisia.

Tällä hetkellä Ruissalon Telakka on jo yksi Turun suosituimmista juhla-, kokous- ja tapahtuma­paikoista, ja Linnateatteri toivoo tuovansa alueelle vielä uudenlaista iloa sekä ympärivuotista elämää. Tapahtumatelakka sijaitsee aivan Ruissalon sillan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien päässä – ”saaristo kaupungissa”.

Telakan vierasvenesatama on etenkin veneilijän helmi, jonne voi saapua helposti, vaikka omalla veneellä. Tapahtumatelakalle pääsee myös luontevasti pyörällä, hyppäämällä keskustasta linja-auton kyytiin tai teatteriyleisö voi nautiskella merellisestä tunnelmasta jo matkan varrella, Fölin vesibussin kyydissä – kokemus vailla vertaa!

 Akselin ja Elinan hääfarssi ensi-ilta to 13.6.2019 klo 19. Katso kesän kaikki esitysajat tästä!

Psst. Linnateatterin toiminta jatkuu myös Dominossa ja syksyllä 2019 entistäkin paremmissa puitteissa. Pysy kuulolla!

 ​​​​​​​***

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Annukka Vauhkonen

041 4345 411, annukka.vauhkonen@linnateatteri.fi

#meillesaanauraa #linnateatteri

Linnateatteri goes Telakka!