KALEVAUVA.FI KEIKALLE LINNATEATTERIIN

Parhaillaan uutta materiaalia valmisteleva duo syksyn ainoalla keikalla lauantaina 9.10.2021 Turussa.


Televisiosta tuttu Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta.


Vuonna 2016 perustetun Kalevauvan meno on ollut heti alusta lähtien hurjaa. Helsingin Sanomat tituleerasi kokoonpanoa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja kaksikko on ollut mediassa isosti esillä vieraillen lukuisissa TV-ohjelmissa aina Possesta Venla-gaalaan.


Kalevauva.fi julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017 ja on sittemmin hurmannut myös festivaaliyleisöjä aina Provinssista Pori Jazziin. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen.
Vuonna 2018 Aapo ja Kimmo valittiin Vuoden Vantaalaisiksi ja kaksikon keräämistä teksteistä julkaistiin runokirja ”Kalevauvala”.


Vuosi 2019 toi mukanaan kolmekin kesähittiä. Alkukesän viraalihitti "Lomalle Lompsis" levisi kulovalkean tavoin keräten tuhansia jakoja ja kommentteja, Teflon Brothersien kanssa Fingerpori-elokuvaan tehty "Juhannussimaa" meni Spotifyn sijalle #1 ja loppukesän "Sorvin Ääreen" palautti ihmiset hellästi takaisin arkeen.


Parhaillaan uutta materiaalia valmisteleva Kalevauva.fi tekee syksyn aikana vain kolme keikkaa ja yksi niistä saatiin Turkuun Linnateatteriin. Kenties keikalla kuullaan myös uusia kappaleita tulevalta äänitteeltä!


Kalevauva.fi Linnateatterissa la 9.10.2021 klo 19

Liput: 27€

www.lippu.fi

www.linnateatteri.fi


Pressikuvat: https://www.fullsteam.fi/fi/press/kalevauvafi


Lisätietoja:

Markko Heinonen

0400134744

Linnateatteri


Kalevauva.fi

OSTA LIPUT