Vesterinen Yhtyeineen

AVI:n kapasiteettirajoituksista johtuen järjestetään kolmas keikka perjantaina 4.2., jonne osa asiakkaista joudutaan siirtämään. Kaikkiin lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä pikimmiten.

Ilouutinen: Vesterisen keikat toteutuvat, mutta pienillä muutoksilla!

Valitettavasti Lounais-Suomen AVI:n päätöksestä johtuen emme saa ottaa tämän viikon 2.–3.2. konsertteihin kuin 50 % kokonaiskapasiteetista. Tämän vuoksi päätimme yhteistuumin Vesterinen Yhtyeineen kanssa järjestää uuden lisäkonsertin perjantaina 4.2. Eli kahden konsertin sijasta järjestetään kolme, jotta saadaan kaikki mahtumaan tilaan uusilla rajoituksilla. 

Tämä tarkoittaa sitä, että keskiviikolta ja torstailta lähes puolet asiakkaista siirretään perjantaille. Kaikkiin lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä pikimmiten, viimeistään huomenna tiistaina 1.2. Keskiviikon osalta asiakkaihin on yhteydessä Linnateatteri ja torstain osalta Lippupiste. Pyydämme asiakkaita toimimaan saadun ohjeistuksen mukaisesti.

Osallistujamäärää rajaamalla pyrimme mahdollistamaan tilojen terveysturvallisen käytön ja ehkäisemään lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä. Huolehdimme asiakkaiden turvallisuudesta myös porrastamalla ja ohjaamalla asiakkaiden liikkumista sekä sijoittamalla katsomopaikat riittävän etäälle toisistaan. 

Asiakkaiden on myös hyvä muistaa käsihygienia, turvavälit ja suojamaskien käyttö konserttiin saapuessa. Lisäksi on syytä välttää turhaa liikkumista käytävillä ja kohtaamispaikoissa, eli pysytellä omalla paikallaan, jos vain mahdollista. 

Me kaikki – Linnateatteri, Vesterinen Yhtyeineen, Rocktalo ja Lippupiste toivomme, ettei tästä aiheudu kohtuutonta harmia kenellekään, vaan iloitaan yhdessä siitä, että live-musiikkia on tilaisuus päästä kuulemaan!

Mikäli siirto ei ole sinulle mahdollinen, olet oikeutettu hakemaan lippurahasi takaisin 25.2. mennessä Lippupisteen palautuslinkin kautta. Kaikki asiaan liittyvät tarkemmat tiedustelut info@linnateatteri.fi. AVI:n päätös on voimassa 15.2. asti.  

Psst. Kaikki keikat ovat loppuunvarattuja. Mikäli lippuja vapautuu, infoamme asiasta somekanavissa!

....

Päivitys (2.2.): Kaikki keskiviikon keikalta siirretyt asiakkaat on tavoitettu, joten jos et ole saanut meiltä mitään viestiä, olet tervetullut keskiviikon keikalle! Olemme lähettäneet myös tästä viestin asiakastietojen perusteella, mutta kaikille viesti ei valitettavasti ole mennyt perille, tai yhteystietoja ei ole ollut saatavilla.

Torstain 3.2. keikan osalta tilanne on vielä kesken; kaikille yhteystiedoille on lähetetty viesti, mutta kaikki eivät vielä ole reagoineet - muistathan tarkistaa roskapostikansion! Voit myös soittaa meille Linnateatteriin, puh. 02 232 1215.


Psst. Kiitos
kärsivällisyydestä!