HULVATONTA MUSIIKKITEATTERIA LINNATEATTERIIN

M/S Domino – revyy yli laidan kantaesitys tuo Linnateatterin lavalle 29. lokakuuta alkaen hillittömiä hahmoja, uutta menevää musiikkia ja loistavaa huumoria.

Lähes jokainen suomalainen on käynyt Ruotsin risteilyllä. Ensimmäisen kerran laivalle mennään alle kouluikäisenä tutustumaan pallomereen ja laivojen maskottihahmoihin. Aikuisena taas kiinnostaa enemmän laivan ohjelma, ruoka ja erityisesti juomatarjonta, mahdollisista romansseista puhumattakaan.


-MS Domino revyy on kuin Mieletön risteilyn historia Linnateatterin tapaan. Vain viidellä näyttelijällä esitetään ruotsinlaivan 1500 matkustajaa, miehistö ja kutsumattomat vieraat, sanoo revyyn kirjoittaja ja ohjaaja Tuomas Parkkinen.


Tuomas Parkkinen tunnetaan suurten musikaalien ohjaajana, mutta hän on myös terävä komedian kirjoittaja.

- Laivat ovat kuin yhteiskunta pienoiskoossa. Mitä tahansa voi tapahtua ja keneen tahansa voi törmätä hyttikäytävän kulman takana. Komediankirjoittajalle tämä antaa paljon mahdollisuuksia, Parkkinen kertoo.

Näitä mahdollisuuksia Parkkinen on käyttänyt myös hyväkseen. Kymmenet tunnistettavat hahmot kohtaavat MS Dominon käytävillä, kylpyosastolla, kansilla ja tax freessä. Ja naurusta ei tule loppua.


MS Domino on myös uutta suomalaista musiikkiteatteria. Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä on säveltänyt esitykseen parikymmentä uutta kappaletta. Tarkkakorvainen katselija löytää sävellyksistä hienovaraisia viitteitä tuttujen iskelmien tunnelmiin.

-Tämä on sellaista teatteria joka on minun sydäntäni lähellä. Meillä on myös aivan loistavat laulavat näyttelijät lavalla. On helppo työskennellä tällaisen tähtiviisikon kanssa ja tehdä musiikkiteatterituotantoa jollaista ei Linnateatterin lavalla ole aikaisemmin nähty.


Linnateatterin MS Dominossa voi syksyn aikana kokea risteilyn hauskimmat ja noloimmat hetket kahdessa tunnissa ja herätä silti aamulla omasta sängystä.


Revyyn on kirjoittanut ja ohjannut Tuomas Parkkinen ja musiikin on säveltänyt Jussi Vahvaselkä.

Lavalla kymmenissä eri rooleissa nähdään Kaisa Hela, Sami Hintsanen, Emmi Kangas, Mikael Haavisto ja Joonatan Perälä. Pukusuunnittelu on Kaarina Kopolan, maskit ja kampaukset Minna Pilvisen, koreografia Laura Alhon ja lavastus Jonathan Kyöttisen käsialaa.


MS Dominon ensi-ilta on perjantaina 29.10.2021 klo 20.00 Linnateatterissa. Esitykset jatkuvat tammikuun puoliväliin saakka.

MS Domino

osta liput