HUIKEAA NYKYSIRKUSTA LINNATEATTERIIN

Tämän viikon torstaina 7.10. Linnateatterin lavalle nousee ensi kertaa sirkusesitys. Nykysirkuksen huippunimet, pariakrobaatit Pasi Nousiainen ja Katerina Repponen tuovat Turkuun vauhdikkaan ja humoristisen teoksensa SUHDE.

Nykysirkusesitys Suhde kertoo sirkuksen keinoin ihmissuhteen kulmakivistä. 
Miten 50 kg painava nainen peittoaa 100 kg painavan miehen? Miten parisuhde toimii näiden kahden erikokoisen henkilön kohdatessa? Kumpi suhteessa johtaa ja kumpi tulee perässä? Miten parisuhde kahden ihmisen välillä rakentuu? 


Sirkustekniikat kuten pariakrobatia ja jongleeraus kommentoivat luottamusta toiseen ihmiseen, kinastelua, sooloilua ja yhteisten päämäärien saavuttamista, pieni pilke silmäkulmassa. 

Kriitikoiden ja yleisön hengästyttävän upeaksi ja huikeaksi kehuttu esitys esitetään ensimmäistä kertaa Turussa.


Company Kate & Pasi

Kate ja Pasi on kymmenen vuoden ajan maailmaa kiertänyt ja kansainvälisesti palkittu duo, joka luo korkeatasoista, vauhdikasta ja huumorilla höystettyä sirkusohjelmaa. Duo on esiintynyt tunnettujen varieteeteattereiden ohjelmistoissa ja kiertänyt maailmalla kanadalaisen nykysirkusryhmä Cirque Eloizen, sekä pohjoisamerikkalaisen Cirque Dreamsin matkassa. Kotimaassa duo on nähty mm. Sirkus Finlandian ja Talvisirkus Hurjaruuthin tuotannoissa. He esiintyvät omilla esityksillä teattereissa ja festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Vuonna 2019 heidän esityksillään oli katsojia yli 18 000 yhdeksällätoista festivaalilla.


Esitys Linnateatterissa torstaina 7.10. klo 19. Esityksen jälkeen yleisöllä on mahdollista keskustella sirkustaiteilijoiden kanssa aularavintola Tampuurissa.

Käsikirjoitus, ohjaus, esiintyminen: Pasi Nousiainen ja Katerina Repponen
Ohjauksellinen apu: Anu Raipia
Valosuunnittelu: Eero Auvinen

Esityksen kesto n. yksi tunti
Liput 20€/18€

[edit]

OSTA LIPUT