Saavuthan ajoissa - katsomomme on numeroimaton

Saavuthan ajoissa - avaamme ovet esitysiltoina jo 1.5 tuntia ennen esitystä. Teatteriravintolan katsomo on numeroimaton, ja vapaat paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä.

Kas, aikainen saapuja mieluisimmat paikat nappaa ja ehtii tutustua myös baarin valikoimiin!

Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esityksen alkua, poikkeuksena lastenesitykset sekä pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme vasta tuntia ennen esityksen alkua. Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä on vaatesäilytys. Narikkamaksu on 2,50 €/takki, maksuvälineenä käy kortti tai käteinen. Päällystakit ja isot laukut tulee jättää säilytykseen. Henkilökunta opastaa tarvittaessa.

Baari palvelee ennen esitystä sekä väliajalla - huomioithan, että baari suljetaan esityksen ajaksi 5 min ennen esityksen alkua.

Katsomomme on numeroimaton. Ruokailijoille varatut paikat on merkitty katetuin paikoin ja lapuin, muuten vapaat istumapaikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä. Ruokatarjoilut hoituvat tilausravintolassamme ainoastaan ennakkotilauksella, lisätiedot Ravintolapalvelut -välilehdeltä.

Viimeinen puolituntinen on ruuhkaisin niin sisäänkäynnillä kuin baaritiskilläkin, suosittelemme lämpimästi siis saapumaan jo hieman aiemmin, näin pääset valitsemaan vapaista paikoista mieluisimmat ja tutustumaan illan valikoimaan.

Ja pssst... se "ajoissa saapuminen" tarkoittaa meille Linnateatterilaisille saapumista ainakin tuntia ennen esityksen alkua! ;)


Lämpimästi tervetuloa viihtymään!