Pieni pelkojen kirja

Sopivasti tietoa pelkojen kohtaamiseen ja aimo annos viihdettä perheen pienimmille ja myös isoimmille!

Mauri Kunnaksen samannimiseen teokseen pohjautuvassa lastenteatteriesityksessä ei suotta ketään pelotella vaan tutustutaan turvallisesti erilaisiin pelkoihin ja jännitykseen lempeän huumorin siivittämänä.

Mäkisen pappa on pelkoasiantuntija ja hänen aiheinaan ovat mm. Hämähäkit, pimeän pelko ja möröt, uudet ihmiset ja asiat, sekä lääkärit, hammaslääkärit ja…lammaslääkärit? Mäkisen papan opastuksella koko yleisö voi osallistua tekemään hurjaakin hurjempia myrskyääniä ja tutkitaanpa esityksessä myös, miten pelkällä hengittämisellä voi vaikuttaa omaan jännitykseensä.

Esityksessä on sopivasti tietoa pelkojen kohtaamiseen ja aimo annos viihdettä perheen pienimmille, ja tottakai myös isoimmille!

Teatteri Konnan Pieni pelkojen kirja -lastenteatteriesitys kiertää päiväkoteja, kirjastoja, lastentapahtumia ja teattereita ympäri Suomen helmikuusta 2024 alkaen!

Teatteri Konna on turkulainen kiertueteatteri, joka tuottaa laadukkaita ja ammattimaisesti toteutettuja kiertueteatteriesityksiä. Teatteri Konna on jatkumoa kiertueteatteri Kurnuttavalle Sammakolle, jonka juuret ovat vahvasti lastenteatterin parissa.

ALKUPERÄISTEOS: Mauri Kunnas
KÄSIKIRJOITUS: Thomas Dellinger
OHJAUS: Samu Loijas
NÄYTTELIJÄ: Thomas Dellinger
VALOSUUNNITTELU: Juho Golnick
PUVUSTUS: Kaarina Kopola
LAVASTUS: Jenni Rutanen

Esitys on Tampuurissa.

Tekijänoikeuksia valvoo Agency North Oy.

Esitysinfo ja liput

Esitysajat:

ke 14.2. klo 18:00 ma 19.2. klo 10:00 ti 20.2. klo 10:00 pe 1.3. klo 10:00 ma 4.3. klo 18:00
Näytä lisää

Kesto: 30 min Ikäsuositus: 3+

Liput: 16€ (Lipunmyyntiehdot)

PIKKUJOULUT Linnateatterissa

Meillä pikkujoulujen järjestäminen on helppoa. Suositut Show&Dinner-lippupakettimme nitovat yhteen viihdyttävän esityksen sekä tunnelmallisen ja laadukkaan ruokailun.

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!