Kaksoiselämää

Musiikkinäytelmä rakkaudesta ja -90-luvun alun Suomesta Juice Leskisen laulujen siivittämänä.

Einari on jättänyt kiertue-elämän taakseen. Hän pyörittää Puolikuu-baariaan yhdessä sisarensa Satun ja raskaana olevan naisystävänsä Mollan kanssa. Samassa jamassa on hänen kaverinsa Heikki, joka on vaimoineen ryhtynyt vaatemyyjäksi.

Parhaat päivänsä nähnyt rokkitähti tasapainoilee nyt masennuksen, viinan, parisuhteen ja rahahuolien keskellä. Ovi toisensa jälkeen on sulkeutunut. Mutta, kuvioita ilmestyy sotkemaan Mari, nainen menneisyydestä. Onko hänellä käsissään tulevaisuuden avaimet? Vai hukkuvatko avaimet kokonaan?

Kaksoiselämää on Juice Leskisen laulujen siivittämä ja huumorin sävyttämä tarina pienen ihmisen suuruudesta ja suurten valintojen vaikeudesta. Se on myös ajankuva 90-luvun alun Suomesta, jolloin tuhansien ihmisten toivo hiipui talouspolitiikan myllerryksessä. Kuitenkin, elämän ristiaallokossa pääosaan nousee rakkaus.

Soundi-lehden päätoimittajanakin tutuksi tulleen Timo Kanervan kynäilemä musiikkinäytelmä sai kantaesityksensä keväällä 2020 Kuopion Kaupunginteatterissa. Musiikkinäytelmä on kunnianosoitus Juicen elämäntyölle, ja näytelmässä roolihahmojen tunteita tulkitaan Juicen ainutlaatuisen tuotannon kautta. Nyt juttu herää eloon Teatteri Eurooppa Neljän kiertueversiona, ja sen ohjaa jyväskyläläinen teatterikonkari Antti Viitamäki.

LAVALLA: Anni Pesonen, Neija Välilä, Hannu Rantala ja Jari Silventoinen
OHJAAJA: Antti Viitamäki

BÄNDI: Jaakko Tabell, Jaakko Peltonen ja Lasse Asu
KAPELLIMESTARI: Toni-Matti Lepistö

Esitysinfo ja liput

Esitysajat:

pe 9.2. klo 19:00

PIKKUJOULUT Linnateatterissa

Meillä pikkujoulujen järjestäminen on helppoa. Suositut Show&Dinner-lippupakettimme nitovat yhteen viihdyttävän esityksen sekä tunnelmallisen ja laadukkaan ruokailun.

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!