Ida Paul & Kalle Lindroth: Kahdestaan – vielä kerran

Suomen ihastuttavimman duon Ida Paulin ja Kalle Lindrothin konsertti!

Suomen hurmaavin duo Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisee odotettua uutta musiikkia sekä syksylle sijoittuvan Kahdestaan, vielä kerran -kiertueen, joka jää toistaiseksi duon viimeiseksi kiertueeksi. Syksyn kiertueella duo esiintyy nimensä mukaisesti kaksin, ilman bändikokoonpanoa.

Ida Paul & Kalle Lindroth on tunnettu hurmaavista popmelodioistaan ja kyvystään kertoa tarinoita laulujensa kautta. Heidän soundissaan yhdistyy tarttuvat melodiat, samaistuttavat lyriikat ja modernit pop-elementit luoden kokonaisuuden, joka puhuttelee eri sukupolvia. 

Kahden ihmisen välisestä voimakkaasta yhteydestä kertova Kahdestaan-single palaa soundiltaan Idan ja Kallen juurille ja antaa esimakua vielä ennen viimeistä kiertuetta julkaistavasta kokonaisuudesta. Jatkuvaa livesuosiota nauttiva duo jää ensi vuonna pitkälle tauolle. Ennen taukoa saadaan kuitenkin vielä nauttia duon uudesta musiikista. 

– ”Kahdestaan” on meiltä pitkästä aikaa puhdas rakkauslaulu, joka jatkaa esimerkiksi Planeetat-kappaleen tematiikkaa ja tunnelmaa. Biisillä on myös toinen taso; olemme alusta asti tehneet kappaleita kahdestaan ja kiertäneet niin myös keikkalavoja. Vaikka matkan varrella kiertuekokoonpanoon ja biisien tuotantoon on liittynyt lisää ihmisiä, ydin on aina pysynyt samana, duo kertoo.

Duon suosituimpia kappaleita ovat muun muassa Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla ja Planeetat

LAVALLA: Ida Paul & Kalle Lindroth

Katso koko kesän ja syksyn ohjelmisto!

Esitysinfo ja liput

Esitysajat:

to 3.10. klo 19:00 (Loppuunmyyty)to 3.10. klo 22:00

Kesto: n. 1,5h, ei väliaikaa

Liput: 35€ (Lipunmyyntiehdot)

SYKSYN OHJELMISTO NYT MYYNNISSÄ

Linnateatterin syksy sukeltaa rikolliseen Raunistulaan, metsästää täydellistä alfaurosta ja säväyttää huippuvierailuilla!

Kurkista ohjelmisto!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!