Ravintola

TERVETULOA NAUTTIMAAN JA RENTOUTUMAAN!

Erinomaisesta palvelusta, tunnelmasta ja laadukkaista tuotteista tunnettu Teatteriravintolamme palvelee tuttuun tapaan 3. kerroksessa, oli esitys sitten Teatterisalissa (4. krs.) tai itse Teatteriravintolassa.  Ravintolamme on auki aina esitysten yhteydessä, joten meiltä saat kätevästi itsellesi ja ryhmällesi mieluisat tarjoilut sinulle sopivana ajankohtana joko ennen esitystä tai väliajalla. Yli 20 hengen ryhmät voivat ruokailla myös esityksen jälkeen.

MITEN TOIMIA?

1. Tutustu tarjoiluvalikoimaamme osioissa RUOKAA ja JUOMAA ja valitse itsellesi mieluisin kokonaisuus. Sieltä näet hinnat sekä saat tiedon ensimmäisenä mahdollisista sesonkituotteista ja tarjouksista mihin kellonaikaan tahansa. Ruokavaraukset on tehtävä viikkoa ennen tilaisuutta.

2. Varaa teatteriliput ja tarjoilut ennakkoon yhdellä puhelinsoitolla p. 02 232 1215 tai sähköpostitse info@linnateatteri.fi.

3. Saavu paikalle ja nauti hyvästä esityksestä, palvelusta ja rennosta tunnelmasta. Ruokailu tapahtuu Teatteriravintolassamme Linnateatterin 3. kerroksessa.

 

Ruokaa sesongin mukaan vaihtuvista menuista räätälöityihin tilaisuuksiin

Menumme vaihtuu aina sesongin mukaan, noin kolme kertaa vuodessa. Tarjolla on aina vähintään kolme alkuruokaa, pääruokaa ja jälkiruokaa lautasannoksina – yhdessä tai erikseen.

– Yli 40 hengen ryhmille on tarjolla neljä eri menuvaihtoehtoa, joista valita.
Illallislahjakortteihin kuuluu erillinen menu, jonka saat mukaasi lahjakortin oston yhteydessä.
– Räätälöidyt tarjoilut yksityistilaisuuksiin? Kysy lisää toimistoltamme, me autamme valinnoissa mielellämme p. 02 232 1215 tai info@linnateatteri.fi.
– Juhlat tulossa? Tila hakusessa? Kysy lisää ravintolapäälliköltämme Pauliina Timoskalta p. 0400 858 549 tai pauliina.timoska@linnateatteri.fi.

Väliaikatarjoilut ennakkoon tai paikan päältä

– Väliaikatarjoilut (poislukien juomat) voit tilata etukäteen numerosta 02 232 1215
– Tarjoiluvaihtoehtoja voi tiedustella myös ennen esitystä – näin vältät jonottamisen väliajalla

Ruoka-aineallergiat

– Kyselyt ja ilmoitukset ruoka-aineallergioista:
esme.raita@linnateatteri.fi
martin.langford@linnateatteri.fi

Teatteriravintolan pöytävaraukset

Teatteriravintolassamme on numeroimaton katsomo eli paikkavarauksia ei lipun yhteydessä ole. Pöytävaraus on mahdollista saada tilaamalla etukäteen syötäviä tarjoiluja; huomioithan, että tarjoilut tulee tilata mielellään viimeistään viikkoa ennen esitystä. Teatteriravintolan esityksissä näytös seurataan samoilta paikoilta.

Voit tiedustella erilaisia vaihtoehtoja myös teatteriin saapuessasi. Esimerkiksi juomatilaus väliajalle onnistuu helposti vielä ennen esityksen alkua.

Huomioithan ruokavarausta tehdessäsi, että varaus on sitova. Peruuttamattomista varauksista lähetämme tilaamistanne tuotteista muodostuvan laskun. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumanne alkua.

Peruutuksen voi tehdä myyntipalveluumme klo 9-16. Peruutuksesta saat kuittausviestin eli vasta sen vastaanotettuasi on peruutuksesi meille tullut. Mikäli perut/jätät lunastamatta lippuvarauksesi, muistathan aina erikseen perua myös mahdolliset tarjoilutilaukset (lippuvarauksen lunastamatta jättäminen ei peru tarjoilutilausta automaattisesti).

p. 02 232 1215

info@linnateatteri.fi

Oiva

Linnateatterin Oivahymy-raportin näet verkossa.