Kesäteatteri

Linnateatterin kesäteatteri Ruissalon TelakallaRuissalon rannoilta raikaa kesäisin ilahduttavia naurunremakoita. Tule sinäkin ensi kesänä katsomaan, mikä niitä kirvoittaa.

Ruissalon rannoilta raikaa kesäisin ilahduttavia naurunremakoita. Tule sinäkin ensi kesänä katsomaan, mikä niitä kirvoittaa.

Linnateatteri on tunnettu komeista komedioistaan, ja sama linja jatkuu kesäisin; kesäteatteria Ruissalon Telakalla jo kesästä 2019 lähtien! Näyttelijämme huolehtivat katetulla näyttämöllä siitä, että lähdet kotiin vatsalihakset naurusta hellinä.

Ainutlaatuinen ja tunnelmallinen miljöö

Ainutlaatuisessa ja tunnelmallisessa miljöössä pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. Tapahtuma-alue sijaitsee aivan Ruissalon sillan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien päässä – kuin saaristo kaupungissa.​​​​​​​

Telakkarannassa sijaitseva Zaké Pizzeria & Wine Bar sekä Tenlén-ravintola palvelee teatteriyleisöä. Ryhmille tarjoilut onnistuvat parhaiten ennakkotilauksella. Katettuun katsomoon pääsee 1h ennen esityksen alkua.

Osoite: Hevoskarintie 23, 20100 Turku.

Tarjoilujen ennakkotilaukset ryhmille: pizzeria@ruissalontelakka.fi

Asiakkaat voivat lisätä turvallisuutta myös omalta osaltaan

Vieraile meillä vain terveenä.
Suosimme korttimaksua. Maksuvälineenä käyvät pankkikortti tai yleisimmät maksukortit sekä ePassi, Kulttuuriseteli, Virikeseteli, SmartumPay, Tyky Kunto + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli.

Esitysten aikataulu

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksen alkua. Katsomoon pääsee tuntia ennen esityksen alkua.

Vinkkejä teatterivieraille

Mikäli haluat nauttia virvokkeita ennen esitystä, kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Esitysten väliajalla kesäteatterin kioski palvelee katsojia.

Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti ja varautumaan myös illan viileyteen etenkin alku- ja loppukesästä! Katsomon reunoilta käyvä tuuli saattaa tuntua kylmältä ja myös oma istuinpehmuste voi olla tarpeen. Katetussa katsomossa kesäinen sadekuuro ei kuitenkaan haittaa.

Näin saavut kesäteatteriin

Suosittelemme käyttämään Fölin joukkoliikennettä. Sen lisäksi, että se on vihreämpi valinta, se tuo matkaasi tunnelmaa ja voit vapaasti nauttia myös ravintolapalveluista.

Föli-lippu sisältyy verkosta ostettuun kesäteatterilippuun.
Föli-lippu on voimassa 3h ennen ja 3h jälkeen esityksen. Lippuun sisältyy yksi bussin vaihto suuntaansa. Föli-lippuun oikeutetuille lähetetään 3 vuorokautta ennen Tervetuloa-viesti, jossa on ohjeet Föli-lipun lataamiseen. Lippu on ladattavissa Linnateatterin lippukaupasta omasta profiilista 1 vuorokausi ennen esitystä.

Fiilistele Fölin vesibussilla

Teatteriyleisö voi nautiskella merellisestä tunnelmasta jo matkan varrella, Fölin vesibussin kyydissä – kokemus vailla vertaa!

Vesibussi liikennöi Turun keskustasta Martinsillalta (Itäisen Rantakadun puolelta) Ruissaloon. Matkan varrella vesibussi pysähtyy Forum Marinumin sekä Ruissalon Telakan tai Hirvensalon Pikisaaren pysäkillä (Airisto Segelsällskap).

Kumpaankin vesibussiin otetaan kyytiin polkupyörät, lastenvaunut ja pyörätuolit. HUOM! Ruuhkaisissa lähdöissä on kuitenkin huomioitava tila- ja turvallisuusseikat. Polkupyörästä ei peritä lisämaksua vesibusseissa.

Hyppää bussiin nro 8

Ruissalon Telakalle pääsee myös luontevasti hyppäämällä keskustasta linja-auton kyytiin. Bussi nro 8 vie sinut Kauppatorilta aivan Ruissalon Telakan kulmalle, josta pääset kymmenessä minuutissa kävelemään paikalle päälle.

Katso Fölin aikataulut täältä.

Polkaise pyörällä

Heitä parkkihuolet hukkaan ja polkaise paikalle pyörällä. Fillaroidessa pääset mukavasti kesäteatterifiilikseen ja voit huoletta nautiskella kuohuviinistä esityksen lomassa. Ruissaloon on helppo tulla pyörällä, ja saaressa on pyörätiet – voit pyöräillä vaikkapa Ruissalon päästä päähän.

Veneile omalla paatilla

Ruissalon Telakan vierasvenesatama on myös veneilijän helmi, jonne voi saapua helposti, vaikka omalla veneellä. Ruissalon Venetelakan 40-paikkainen vierasvenesatama avattiin kesällä 2017. Satamassa on noin 250 metriä laituria kylkikiinnitystä varten. Loput paikoista ovat tolppapaikkoja. Satama sijaitsee historiallisen Turun veneveistämön alueella, minkä vuoksi osa sataman venepaikoista on varattu klassikkoveneille. Sataman syväys on 2-3 metriä.

Suosimme vihreää liikkumista

Parkkipaikkoja on todella niukasti Ruissalon Telakan ympäristössä, joten suosittelemme käyttämään joukkoliikennettä tai pyörää.

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä kesäteatterista Ruissalossa!

SYKSYN OHJELMISTO NYT MYYNNISSÄ

Linnateatterin syksy sukeltaa rikolliseen Raunistulaan, metsästää täydellistä alfaurosta ja säväyttää huippuvierailuilla!

Kurkista ohjelmisto!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!