Ota yhteyttä

Linnateatteri

Linnankatu 31
20100 Turku
(02) 232 1215
info@linnateatteri.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
facebook.com/linnateatteri
twitter.com/linnateatteri
instagram.com/linnateatteri
youtube.com/linnateatteriturusta

 

Linnateatterin lipunmyynti palvelee teatterilla maanantaisin klo 10-14 ja 16-18.30 sekä tiistaista perjantaihin klo 10-14. 

Puhelintiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9.00 – 16.00 numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostilla info@linnateatteri.fi. Lippukassa on auki myös tuntia ennen esityksiämme, silloin palvelemme ensisijaisesti kyseiseen esitykseen lippuja ovelta ostavia asiakkaita.

Sähköposteihin pyrimme vastaamaan 2 arkipäivän kuluessa – jos siis et saa mainitussa ajassa vastausta viestiisi, otathan yhteyttä uudelleen.

Linnateatterin liput ovat myynnissä myös Ticketmasterissa (entinen Lippupalvelu): www.ticketmaster.fi. Linnateatterin liput voi lunastaa tilausnumerollasi Ticketmasterin toimipaikoista, tai varata Ticketmasterin puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm). Ticketmasterin puhelinpalvelu on auki ma-la klo 8.00 – 21.00su ja pyhäisin klo 10.00 – 18.00.

Turun Nuoren Teatterin Ihan Pihalla! -musiikkihupailun liput voit ostaa Turun Nuoren Teatterin omasta lipunmyynnistä tai netissä osoitteesta lippu.fi.

Ennakkoon varatut yksittäiset liput tulee lunastaa kahden viikon kuluessa varaushetkestä riippumatta teatterin lipunmyyntiajoista, muutoin varaus raukeaa Ticketmasterin järjestelmästä automaaattisesti. Yli 20 lipun varauksissa lunastuksesta sovitaan erikseen.

Lisätietoja lipunmyynnistä ja alennuksista sivulta Lipunmyynti.

Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Teatteriravintolan pöytävaraukset

Teatteriravintolassamme on numeroimaton katsomo. Nimellä varatut pöytäpaikat on kuitenkin mahdollista saada tilaamalla ruokailuja etukäteen:  tarjoilutilauksen voit tehdä jo lippuvarauksen yhteydessä, tai viimeistään viikkoa ennen esitystä. Tilauksen voit tehdä numerostamme (02) 232 1215 tai sähköpostilla info@linnateatteri.fi. Sähköpostitilauksista lähetämme aina kuittauksen, joten olethan yhteydessä uudestaan, mikäli et saa vastausta viestiisi. Tilauksia ja varauksia otamme vastaan toimistoaikana, ma – pe klo 9.00 – 16.00. Ruokatilaus on sitova.

Teatteriravintolan (3. kerros) näytöksissä samoilla paikoilla sekä ruokaillaan että seurataan esitys, Teatterisalin (4. kerros) esityksissä taas ruokailu on ennen esitystä Teatteriravintolassa, josta siirrytään esitykseen kerrosta ylemmäs.

Lisätietoja ruokavarauksista sivulta Ravintola, ruokalista löytyy Ravintolan alasivulta Ruokaa.

 

Löytötavarat

Löytötavaroita voit tiedustella toimistoltamme arkisin klo 9.00  16.00 puhelimitse numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostilla osoitteesta info@linnateatteri.fi