Silvennoinen & Maijanen Band

04.11.–04.11.17

Konsertti

Normaalihintainen lippu:30.00 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:30.00 €
Paikka:DOMINO
Osta lippu

Pave Maijanen ja Heikki Silvennoinen tapasivat ensi kertaa jo 1970-luvulla, mutta Silvennoinen & Maijanen Band (tuttavallisemmin SMB) juontaa juurensa vuoteen 2010.

”Olin mukana soittamassa Heikin bändin keikalla Tunturibluesissa. Homma toimi todella hyvin, ja niin bändin perustaminen tuntui oivalliselta idealta”, Pave Maijanen kertoo SMB:n synnystä.

SMB:n ohjelmisto koostuu sekä Silvennoisen ja Maijasen omista kappaleista että yhteisistä suosikeista.

”Keikan ensimmäisellä puoliskolla soitamme akustisesti omia, suomenkielisiä kappaleitamme. Loppupuoliskolla kuullaan 1960–70-lukujen brittiläistä ja kotimaista rock’n’rollia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock’n’Roll Bandin kappaleita. Sekä tietysti bluesia, Heikkihän on yksi merkittävimmistä suomalaisista blueskitaristeista”, Maijanen kuvailee.

Silvennoinen & Maijanen Bandissa soittavat myös Jani Auvinen rummuissa ja Janne Rajala bassossa. Molemmat ovat olleet mukana SMB-kokoonpanossa alusta lähtien.

SMB tarjoaa yleisölleen rautaisen musiikkielämyksen, jollaista ei kovin usein pääse katsomaan ja kuuntelemaan. Tämä keikka ei jätä kylmäksi!

Silvennoinen & Maijanen Band:

Heikki Silvennoinen: kitara ja laulu
Pave Maijanen: laulu ja kitara
Jani Auvinen: rummut
Janne Rajala: basso

Kesto 2 h sisältäen väliajan.

Liput ennakkoon 30 €, ovelta 35 €

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi