Hölmöläiset

28.10.–29.10.17

Lapsille

Normaalihintainen lippu:13.00 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:13.00 €
Paikka:LINNATEATTERI, Teatterisali
Osta lippu

Vaikkei tuvasta löydy ikkunoita, ei hätää! Valoa voi kantaa säkillä sisään. Ja missäs muualla kuin Hölmölän kylässä puurokin keitetään suoraan kaivoon!

Jossain päin Suomea sijaitsee pikkuinen Hölmölän kylä. Se näyttää aivan tavalliselta kylältä, mutta kyläläisten touhuja seuratessa huomaa pian, että kaikki ei ole ihan kohdallaan. Hölmöläisten päivät täyttyvät huvittavista kommelluksista ja hassuista väärinkäsityksistä. Hölmölässä kun eletään ystävällistä mutta yksinkertaista elämää.

Ella Pyhältö ja Helena Vierikko ovat dramatisoineet Hölmölän klassikkotarinoista puolituntisen esityksen, joka soveltuu yhtä lailla kokeneemmille teatterinkävijöille kuin vaikka ihan ensimmäiseksi teatterikokemukseksi. Ja asiantuntijoita paikalle tarvitaankin, sillä kun hölmöläisten konstit loppuvat, pyydetään lapsikatsojilta neuvoa.

Tervetuloa Hölmölään!

Ohjaus, dramatisointi ja esiintyminen: Ella Pyhältö ja Helena Vierikko
Visualisointi: Työryhmä / Kansallisteatterin puvusto

Esitystä suositellaan yli 3-vuotiaille.
Esityksen kesto 30 min, ei väliaikaa.
Liput toimituskuluineen 13 €.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00–16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi