« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mieletön elokuvan historia

22.04.2017 19:00

Mieletön elokuvan historia

Aikuisille, Komedia

  • Normaalihintainen lippu:35 €
  • Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:27 €
  • Paikka:LINNATEATTERI, Teatteriravintola
  • Loppuunvarattu

Mieletön elokuvan historia

Parrasvalojen säihkeessä ja punaisella matolla vuorossa kaikkien aikojen leffapikajuoksu. Popcornilla tai ilman!

Linnateatterin Mielettömien esitysten saaga saa vihdoin jatkoa, kun Miska Kaukonen, Valtteri Roiha ja Linda Wiklund läpikäyvät kaiken oleellisen elokuvan historiasta. Kalle Lambergin ohjaama ja Mikko Koivusalon kirjoittama pikakelauskomedia tuo lavalle sellaisen viihdepaketin että oksat pois!

Tämän esityksen jälkeen tiedät kaiken tarvittavan ja turhaakin turhemman hömppätiedon miälettömästä elokuvan historiasta Hollywoodin kulta-ajoista tähän päivään – Suomi-filmiä unohtamatta. Lisäksi paljastamme, millaista roolia Turku on näytellyt elävän kuvan tarinassa!

Saavu katsomoon kokemaan unohtumaton elokuvaelämys. Mitä kameroiden edessä, takana, alla ja sivuissa on todella tapahtunut? Mieletön elokuvan historia on taatusti 3D, ja jopa mustavalkoinen aika nähdään täysissä väreissä.

Rooleissa: Miska Kaukonen, Valtteri Roiha ja Linda Wiklund
Käsikirjoitus: Mikko Koivusalo
Ohjaus: Kalle Lamberg

Liput toimituskuluineen 35 / 27 €.

Huomio wappukansa! Mieletön elokuvan historia -wappupaketti 30.4. on nyt myynnissä. Tutustu menuun ja varaa paikkasi nyt!

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta 02 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi