Linnateatteri laajentaa uusiin tiloihin!

Linnateatteri on hankkinut Humalistonkatu 7:ssä sijaitsevan, elokuvateatterina aikoinaan toimineen Dominon kiinteistön. Samalla on solmittu pitkäkestoinen vuokrasopimus Lounais-Suomen Maalaistentalon tiloihin, joissa toimii tällä hetkellä kokous- ja tilausravintola Alvarium. “Keskustellessamme Dominon tilasta kävi jo alkumetreillä selväksi, että sen aulatilat ovat meille riittämättömät. Asiaa ääneen pohtiessamme saimme kuulla, että Alvariumin ja Dominon tiloja yhdistää tammiovet, jotka on aikoinaan muurattu umpeen. Nämä kaksi tilaa on siis mahdollista yhdistää. Ja sen me nyt teemme!” Linnateatterin johtaja Kalle Lamberg toteaa ylpeänä.

Linnateatteri vuokraa Lounais-Suomen Maalaistentalosta yhteensä 1 100 neliömetriä ja näihin tiloihin sijoitetaan lämpiö sekä täyden palvelun ravintola. “Kun Pomo! –toimistokomedia saa syyskuun lopulla uusintaensi-iltansa Domino-salissa, ovat nämä tilat jo käytössä. Siitä alkaen kulku tiloihin siirtyy tapahtuvaksi Puutarhakadun puolelta, ja Maalaistentalon alkuperäinen teatterin sisäänkäynti otetaan jälleen Alvar Aallon suunnittelemaan käyttöön” Linnateatterin hallinto- ja talousjohtaja Henni Syrjänen kertoo. “Teemme aluksi vain välttämättömät muutokset ja nekin maltilla. Haluamme nimittäin kuulla Turun ja sen lähikuntien asukkaiden muistoja ja toiveita siitä, millaisena he teatterin näissä tiloissa näkevät. Kokonaisuus muovautuu yhdessä tehden tuleviakin sukupolvia silmälläpitäen.” Syrjänen jatkaa.

Tilojen haltuunotto alkaa heinäkuussa vanhojen tammiovien esiinpurkamisella sekä tilojen yhdistämisellä. “Alvar Aalto suunnitteli tämän tilan 1920-luvun lopulla nimenomaan teatteritoimintaa varten, ja se oli Alvar Aalto Säätiön mukaan hänelle se tärkein ja kiinnostavin tehtävä Maalaistentalon suunnittelussa. Linnateatteri tekee kulttuuriteon palauttamalla kaksi kulttuurihistoriallisesti merkittävää tilaa niiden ansaitsemaan käyttötarkoitukseen.” Syrjänen toteaa. Linnateatteri tekee yhteistyötä niin Alvar Aalto Säätiön kuin Turun museokeskuksenkin kanssa, jotta kahta kulttuurihistoriallisesti merkittävää tilaa kohdellaan maltilla ja vanhaa kunnioittaen. Yhteistyötä tullaan tekemään myös muun muassa MUM`Sin sekä palkitun turkulaisen muotoiluyrityksen Saanan ja Ollin kanssa.

Linnateatteri jatkaa toimintaansa Vanhan Kivipainon tiloissa normaalisti, ja syksyn 2017 ohjelmisto pyörii siellä ilmoitetun mukaisesti. “Toiminnan kehittämiseksi uudet tilat tulevat tarpeeseen. Kivipainon tiloissa ovat seinät tulleet vastaan ja myymme aivan liian usein ei-oota. Mutta teatteriravintolasta emme luovu ennenkuin Maalaistentalossa kaikki toimii hyvin.” Lamberg vahvistaa.

 

Tiedustelut teatterinjohtaja Kalle Lamberg 044 295 5352 tai kalle.lamberg@linnateatteri.fi

Kesän hauskin mökki-idylli Linnankadulla!

Haluatko mökkiläiseksi -kesäkomedia sai ensi-iltansa torstaina 15.6. Mökkiloma saa näytelmässä absurdit mittasuhteet, kun tv-kilpailun voittajapariskunta joutuu viettämään mökillä koko kesän. Mökkitunnelmaan virittävät myös Linnateatterin sisäpihan sisustus ja katetun pihanäyttämön kesäinen ruokalista.

Roope Lipastin kirjoittama komedia alkaa, kun aivan tavallinen pariskunta voittaa tv-visailusta itselleen mökin. Palkinnon lunastamisessa on vain yksi ehto: voittajien täytyy asua voittomökillä koko kesä.

”Näytelmässä on universaaleja mökkikokemuksia, jotka kaikki suomalaiset tunnistavat. Mukana on kaikki, mitä mökillä voi tapahtua – ja mikä voi mennä pieleen”, Lipasti kertoo.

Näytelmän on ohjannut Kari-Pekka Toivonen ja rooleissa nähdään näyttelijät Arttu Kapulainen, Minna Kivelä ja Valtteri Roiha. Melkein koko porukka tunnustautuu mökki-ihmisiksi.

”Kesään varustaudutaan huolella, mutta mökillä on aina asioita, jotka jäivät tekemättä viime kesänä. Joka kesän alussa aloitetaan uudet projektit, ja sama sykli jatkuu”, Toivonen pohtii.

”Aihe tuo mieleen muistoja, kuten sen, kun olin teininä mökillä kaverien kanssa. Illalla laitettiin tulta kamiinaan, ja kun tuli hiipui, kaadoin sytytysnestettä suoraan tulipesään. Kulmakarvat ja kaikki muu mahdollinen paloi!” Roiha nauraa. ”Mökkeilyyn liittyy aina vähän vaaraa. Näytelmässäkin on vaaran tuntua.”

”Niin, mökillä ollaan luonnon armoilla”, Kivelä jatkaa. ”Minä en ole yhtään mökki-ihminen, ja tämä näytelmä vahvistaa sitä. Minulle riittää, että olen tämän kesän mökillä, se on sitten siinä.”

”Minä uskon haaveilevani yhä kesän jälkeen omasta kesämökistä. Mutta katsotaan asiaa uudestaan elokuussa”, Kapulainen sanoo.

Eija, Pertti ja ihan tavallinen hyttynen

Haluatko mökkiläiseksi -näytelmässä tavataan mökkiläisiä laidasta laitaan. Minna Kivelä ja Valtteri Roiha tulkitsevat mökkikisailun voittavan pariskunnan roolit.

”Hahmoni on kilpailuhenkinen suorittaja, entinen kympin tyttö joka haluaa edelleen olla kympin tyttö”, Minna Kivelä kuvailee roolihahmoaan Eijaa. ”Hän määrää parisuhteessa kaapin paikan.”

”Ei kai sentään”, Roiha yrittää toppuutella. ”Pertti on entinen karavaanari, joka pakotetaan pysymään paikallaan. Näytelmässä Pertti kasvaa opettajasta mieheksi.”

Useissa Linnateatterin näytelmissä Roiha on vaihtanut hurjaa vauhtia roolista toiseen. Hän tarttuu ilolla yhden hahmon haasteeseen.

”Nautiskelen, että saan tehdä vain yhden roolin ja Arttu…”, Roiha aloittaa.

”Minä herkuttelen sillä, että saan tehdä kaikki roolit!” Kapulainen lopettaa lauseen. ”Minulla on esimerkiksi haastavaa murrosikää elävä älykkö Sasu, Eijan toimelias äiti Raili, tv-alan ammattilainen Jaajo, pari vinksahtanutta mökkinaapuria… Ja yksi ihan normaali hyttynen.”

Kesäteatteria optimioloissa

Haluatko mökkiläiseksi esitetään Linnateatterin sisäpihalle rakennetussa teltassa. Sisäpiha sisustetaan mökkihenkisesti, ja esitysten yhteydessä voi nauttia Linnateatterin ravintolan kesämenun grilliherkuista.

”Olosuhteet ovat huikeat! Vaikka sataa, niin yleisö kuin me esiintyjätkin olemme suojissa. Helteellä teltan sivut aukeavat ja ilma kiertää. Optimaaliset kesäteatteriolosuhteet”, Kapulainen iloitsee.

”Täällähän on ihan festarimeininki, kun on tarjoiluakin. Jännä nähdä, millaista täällä on, kun yleisö täyttää pöydät”, Kivelä sanoo.

Lähestyvä kantaesitys on sekä kauhistuttanut sekä hymyilyttänyt koko työryhmää.

”Jännittää aivan hirveästi! Mitä, jos kaikki istuvat hiljaa eikä kukaan naura?” Lipasti hermoilee uuden tekstinsä ensiesityksen alla.

”Komedia syttyy eloon vasta yleisön kanssa. Saamme yllättyä, kun katsojat nauravatkin eri asioille kuin olisimme luulleet”, Kivelä ennustaa.

”Kyllä tästä hauskaa tulee”, Kapulainen uskoo. ”Vuorikiipeilytermein voitaisiin sanoa, että nyt ollaan perusleirissä ja huippu näkyy jo.”

”Ja nyt on jo selvää, että lisähappea ei tarvita”, Toivonen hymyilee.

Haluatko mökkiläiseksi Linnateatterin pihanäyttämöllä 15.6.–19.8.2017. Lue lisää näytelmästä tai tutustu ravintolan kesämenuun.

Teksti: Siiri Liitiä
Kuvat: Otto-Ville Väätäinen

Kutsu naisnäyttelijöille: tervetuloa koe-esiintymiseen!

Linnateatteri etsii tuleviin tuotantoihinsa naisnäyttelijöitä. Hakijoilta edellytetään teatterialan koulutusta ja/tai kokemusta ammattiteatterissa näyttelemisestä.

Ensimmäinen tuotanto, johon naisnäyttelijää etsitään, ajoittuu syksyyn 2017, mutta etsimme myös näyttelijöitä tulevien vuosien tuotantoihimme.

Koe-esiintyminen järjestetään maanantaina 19.6.2017 klo 10.00 Linnateatterin
Teatterisalissa. Koe-esiintymiseen kutsutaan hakemusten perusteella.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta teatterialan
kokemuksestasi, koulutuksestasi ja harrastuksistasi sekä valokuvasi osoitteeseen janne.jamsa@linnateatteri.fi maanantaihin 12.6. klo 15 mennessä. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Koe-esiintyminen / Linnateatteri 2017”. Muista liittää hakemukseen myös yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Ilmoitamme kaikille hakijoille tiedon koe-esiintymiseen pääsystä torstain 15.6.2017 aikana.
Koe-esiintymiseen kutsutuille toimitamme erillisen tekstimateriaalin, jota hyödynnetään koe-esiintymisessä.

Lisätiedot ja hakemukset: tuottaja Janne Jämsä, janne.jamsa@linnateatteri.fi

Sommaren är kort – mutta lippukassa palvelee kesälläkin!

Linnateatterin lipunmyynti palvelee kesäaikaan 5.6.–1.9. maanantaista perjantaihin klo 10–14. Puhelimeen vastaamme maanantaista perjantaihin klo 9–16.

17.–21.7. lippukassa, puhelinpalvelu ja toimisto ovat koko viikon suljettuna.

Iltalipunmyynti palvelee koko kesän ajan aina tuntia ennen esityksiä.

Lisäksi voit lunastaa lippumme ilman lisäkuluja kaikista Ticketmasterin toimipisteistä, kuten Stockmannilta, Sokos Wiklundilta ja kaikista Prismoista ja Citymarketeista.

Tervetuloa lippukaupoille ja kesäteatteriin!

Linnateatterin aidot mökkikokemukset, osa 2

Huhtikuun lopulla innostuimme muistelemaan blogissa kauheimpia mökkikokemuksia. Kesän Haluatko mökkiläiseksi -mökkikomedian ensi-iltaan on enää alle kuukausi, joten tässä vielä toinen kokoelma katsojiemme ja meidän koottuja mökkiseikkailuja!

Nimismiehen juhannusraketit

”Hauskin mökkimuistoni on kummitätini mökiltä 1960-luvulta. Kummini veli oli nimismies ja kaikilla nimismiehillä oli tuolloin takavarikoitu pontikkatehdas. Juhannuksena päätettiin järjestää ilotulitus, ja nimismies itse ampui raketteja kalliolta. ’Pienessä’ pontikkapöhnässä raketti oli telineessä niin, että se osui suoraan nimismiehen teryleenihousuihin, jotka tietysti syttyivät palamaan.

En ole koskaan nähnyt ison miehen menevän niin liukkaasti takapuoliluisua kalliolta mereen. Meillä lapsilla riitti hauskaa moneksi tunniksi.”

– Jaana, katsoja

Vieraita välikatossa

”Kun laajensimme mökkiämme, halusi arkkitehti jättää talon viereen suuria puita. Hankimme puissa kiipeileville oraville ruokinta-automaatin ja seurasimme niiden touhuja mielellämme. Kun viime vuonna menimme mökille alkukeväällä ja kuulimme rapinaa makuuhuoneemme katosta, ajattelimme, että oravat ovat varmaan tehneet sinne pesän – ei siis häiritä niitä. No, toukokuuhun mennessä kyllästyimme lopulta rapinaan ja yritimme koputella harjanvarrella kattoon. Oravaperhe ei tullut ulos.

Eräänä päivänä tähyilin ränniin, jos eläimiä vihdoin näkyisi. Ja näkyihän niitä. Ajattelin, että ei voi olla tottakaan, rännissä on kolme näädänpoikasta! Äkkiä googlettamaan: mitä niille voi tehdä? Paljastui, että näätä on rauhoitettu keväästä syksyyn. Annoimme siis niiden olla, vaikka paneelikatosta alkoi hiljalleen tippua ensin jotain tahmeaa, sitten höyheniä ja lopulta linnun jalka… Kun näädät lopulta lähtivät, vakuutusyhtiö lähetti hyvän remonttiporukan tekemään perusteellisen puhdistuksen. Onneksi vakuutus myös korvasi koko hinnan! Kaadoimme arkkitehdin suojelemat puut talon edestä ja toivomme, että tänä vuonna meillä ei ole enää näätämäisiä vieraita.”

– Tiina, Linnateatterin kirjanpitäjä

Ulkotulet appivanhemmille

”Oli vuosi 1993. Ensimmäinen yhteinen juhannus tyttärieni isän kanssa. Olimme juhannusta viettämässä hänen vanhempiensa mökillä. Illalla laitoin ulkotulet heidän upouudelle laiturilleen. Tulet jäivät palamaan, kun menimme nukkumaan.

Juhannuspäivän aamuna heräsimme siihen, että joku kolkutti kovaa ulko-oveen. Menin unenpöpperöisenä avaamaan oven ja siellä oli mökkinaapuri, joka hätääntyneenä sanoi, että laituri palaa. Sanoin, että älä narraa. Mutta kun näin liekit, leikki oli kaukana. Saimme palon sammutettua. Kaikkein nolointa oli, kun meidän piti mennä kertomaan poikaystäväni vanhemmille, että heidän upouusi laiturinsa paloi. Toki korjasimme sen ja kaikki päättyi hyvin.

– Hanne H., katsoja

Aitoihin mökkikokemuksiin perustuva komedia Haluatko mökkiläiseksi saa ensi-iltansa 15.6.2017. Lue lisää esityksestä!

Miehistä menoa ja työn touhua – syksyn ohjelmisto nyt myynnissä!Linnateatterin syksyn avaa Teatteriravintolassa 8.9. ensi-iltansa saava komedia Miehenkäyttöopas – 10 tapaa selvitä arjesta. Rooleissa nähdään Jukka Rasila ja Mika Räinä ja esityksen ohjaa Kalle Lamberg.

Esitys koostuu useiden suomalaisten komediakäsikirjoittajien kirjoittamista uusista sketseistä. Sketsit käsittelevät miehenä olemista monelta eri kantilta, töistä tunne-elämään ja seksistä henkiseen kasvuun.

”Teemme komedian keinoin kaiken mahdollisen kattavan käyttöoppaan siihen, miten mies toimii. Naiset oppivat esityksestä ymmärtämään sekä nykyisiä että tulevia miehiään. Miehet itse oppivat ymmärtämään omaa toimintaansa ja käyttäytymistään”, Lamberg lupaa pilke silmäkulmassa.

Tatu ja Patu tarttuvat työhön

Syksyn toinen ensi-iltanäytelmä on kaikille yli 3-vuotiaille suunnattu Tatu ja Patu työn touhussa. Näytelmä lähtee Suomen-kiertueelle syyskuun alussa, ja Linnateatterissa nähdään syksyllä neljä esitystä.

Tällä kertaa Tatu ja Patu tutustuvat erilaisiin ammatteihin: kampaaja, palomies, siivooja, sairaanhoitaja, metallityöläinen, muusikko, maanviljelijä… Tatuna nähdään tuttuun tapaan Sami Markus ja Patuna Jaakko Loukkola. Esityksen dramatisoi ja ohjaa Sami Rannila.

”Tatun ja Patun vahvuus on siinä, että he tulevat Outolasta, eivät ihan naapurikunnasta. Se antaa heille etuoikeuden kyseenalaistaa kaiken ja ihmetellä positiivisessa hengessä ihmisten touhuja, mikä taas antaa meille teatterin tekijöille vapauden päästää mielikuvituksemme valloilleen”, Rannila kertoo.

”Lisäksi Tatun ja Patun touhuissa on aina jokin sisältö, asia tai viesti. Se antaa moraalisen selkärangan ja oikeutuksen itselleni tehdä niistä esitys lapsille”, dramaturgi-ohjaaja jatkaa.

Pomo! muuttaa Dominoon

Syksyn ohjelmistossa jatkavat kevätkauden katsojasuosikit Pomo! ja Mieletön elokuvan historia. Pomo!-näytelmä siirtyy Teatterisalista katsomoltaan kaksi kertaa suurempaan Domino-saliin.

”Jotta meidän ei enää tarvitsisi myydä katsojille ei-oota, siirrämme sekä huippusuositun Pomo!:n että osan syksyn vierailevista esityksistä Domino-saliin”, Linnateatterin hallinto- ja talousjohtaja Henni Syrjänen hymyilee.

Myös Domino-salin esityksissä on mahdollista nauttia Linnateatterin ravintolan antimista osana teatteri-iltaa.

”Koska tila on meille on meille entuudestaan tuttu, olemme huomioineet katsojien ja henkilöstön toiveet muun muassa aulatilan käytännöllisyyden ja toimivuuden parantamiseksi. Tavoitteena on rakentaa toimiva ja viihtyisä kokonaisuus, jossa logistiikka pelaa, jonotusajat vähenevät ja tungos pienenee”, Syrjänen sanoo.

Liput nyt myynnissä

Syksyn ohjelmistossa on myös vaikuttava valikoima vierailuesityksiä niin Domino-salissa, Teatteriravintolassa kuin Teatterisalissakin. Saisiko olla stand upia, dragia, musiikkikomediaa, romantiikkaa, lastendiskoa, keikkoja – vai jotain muuta tai ihan kaikkea?

Tutustu syksyn vierailuohjelmistoon ohjelmistosivulla. Ohjelmisto täydentyy vielä tulevien kuukausien aikana, joten pysy kuulolla!

Tulossa pian: kesä, mökki ja kärpäset

Toukokuu on täällä ja kesä ihan ovella!

Se tarkoittaa, että kesäkomediamme harjoitukset on nyt aloitettu. Roope Lipastin kirjoittama Haluatko mökkiläiseksi -komedia saa ensi-iltansa Linnateatterin pihanäyttämöllä 15.6. ja esitykset jatkuvat koko kesän aina 19.8. asti. Parhaat paikat myydään nyt!

Toukokuussa ehditään vielä esittää monenmoista sisätiloissakin. Keväällä täysille katsomoille esitetyt Pomo! ja Mieletön elokuvan historia jatkavat syksyllä, mutta toukokuu tuo tullessaan myös keikkoja ja vierailuita, joihin et saa toista tilaisuutta. Sami Hedberg, Kolina ja Benjamin, Suosalo, Tegelman ja Brel

Kevään esityskausi jatkuu Teatteriravintolassa ja Teatterisalissa la 20.5. asti. Katso koko ohjelmisto täältä.

Viimeiset wappuliput myydään nyt!

Vappuaaton Mieletön elokuvan historia -esitykseen on vapautunut myyntiin kourallinen yksittäislippuja. Näihin lippuihin ei sisälly vapun buffet-ateriaa vaan pelkästään illan esitys. Tee vapustasi hauskempi ja varaa liput itselle ja ystävälle nyt!

Huomaathan, että vappuaaton esitys alkaa poikkeuksellisesti klo 20.00.

Liput wappu-Mielettömään Ticketmasterista, numerosta 02 232 1215 tai osoitteesta info@linnateatteri.fi.

Linnateatterin aidot mökkikokemukset, osa 1

Linnateatterin pihanäyttämöllä esitetään kesällä 2017 aitoihin mökkikokemuksiin perustuva komedia Haluatko mökkiläiseksi.

Näin kesää odotellessamme innostuimme muistelemaan katsojiemme kanssa omia mökkireissujamme. Saammeko siis esitellä: Linnateatterin väen ja katsojien kootut, taatusti aidot ja taatusti traumaattiset mökkimuistot!

Isän kädestä

”Isäni oli opettaja ja vanhempani olivat kutsuneet opettajakollegat mökille viettämään kesäpäivää koulun päätteeksi. Olin auttamassa, ja illalla isä lähti kyyditsemään veneellämme vieraita mantereelle. Mutta eipä paatti käynnistynytkään. Ilta oli pimeä ja me näytimme lyhdyllä valoa… Isä tempaisi vetonarusta moottoria käyntiin oikein kunnolla… Sillä seurauksella, että hänen nyrkkinsä osui silmäni yläpuolelle. Auts!!!

Olin juuri valmistunut lääkintävoimistelijaksi. Oli aivan kauheaa mennä maanantaina töihin terveyskeskukseen, kun toinen silmä oli mustana. Hävetti, ja kerro sinä nyt totuutta, kun jotkut tietysti uskoivat ja ehkä toiset eivät!!  Arpi jäi muistoksi. Onhan se himmentynyt ja meikata voi, mutta muistan tämän. Silloin olin 22-vuotias ja nyt 60 vuotta.”

– Marjis, katsoja

Kultaiset lapsuuden kesät

”Kun olin lapsi, sai perheeni lainata naapurin mökkiä, jossa oli kerrossänky. Halusin ehdottomasti nukkua yläpedissä. Isoveljenikin olisi halunnut, mutta vakuuttelin hänelle sen olevan vaarallinen paikka. Sinähän voit vaikka pudota ja satuttaa itsesi, minä voin uhrautua! Niinpä sain yläsängyn. Eräänä yönä heräsin pääni yläpuolelta kuuluvaan rapinaan ja näin hiiren kurkkaavan katonrajassa olevasta reiästä. Ajattelin, että se putoaa yöllä suuhuni.

Niinpä sanoin seuraavana aamuna veljelleni että kuule, nyt on sinun vuorosi nukkua yläpedissä. En tiedä, häiritsikö hiiri ikinä veljeni unta, mutta omasta mielestäni olin joka tapauksessa toiminut oikein reilusti.

Paria vuotta myöhemmin perheeseemme oli tullut pikkusisko. Olimme lähdössä mökiltä ulos, ja siskolla kesti ja kesti laittaa vaatteet päälle. Koska isä oli käskenyt aina sulkea tuvan oven, vedin odotellessani ovea kiinni. Se ei mennyt, ja aina kun yritin, sisko huusi. En yhdistänyt näitä kahta asiaa, kunnes äitini parkaisi, että siskon sormet ovat oven välissä. Yritin selittää, etten ollut tajunnut, mutta äitini oli niin pelästynyt että huusi minulle.

Tunsin kokeneeni suurta vääryyttä ja menin mökin katolle. Makasin siellä pitkän aikaa ja ajattelin, etten tule koskaan alas, vaikka kuolen tänne mieluummin. Lopulta veljeni sai minut alas – kai minulle tuli nälkä, jano ja vessahätä. Siskon fyysiset vammat olivat lopulta pienemmät kuin minun marttyyrin kärsimykseni, hänellä vain nahka ruttaantui nivelten kohdalta.”

– Tuula, Linnateatterin palveluvastaava

Amatöörit murtohommissa

”Olipa kerran pariskunta, joka yöllä lähti yhdessä puuseehen. Kliks, mökin ovi meni lukkoon. Mies päätti käyttää poraa oven lukon aukaisuun. Lukko kuumeni ja ovi jäi kiinni. Sitten lukko meni rikki. Seuraavana työkalupakista kaivettiin ruuvimeisseli. Ikkunan karmi ei antanut myöten.  Lopuksi pariskunta yritti vasaroida ikkunan auki. Ei mennyt ikkuna rikki vieläkään. Lopuksi kirvestä heilauttaen kammarin pieni yläikkuna hajosi, emäntä tuupattiin sisälle ja ovi avattiin.

Tästä lähtien vara-avain on AINA ulkona (ei kynnysmaton alla kuitenkaan). Murtautuminen taloon on nimittäin amatööreiltä MAHDOTONTA!”

– Hanne, katsoja

Lisää kovia mökkikokemuksia on luvassa Haluatko mökkiläiseksi -komediassa. Lue lisää esityksestä!

Wappu tulee, oletko valmis?

Vappuaatto on jo ovella!

Jos juhlaillan ohjelma on osaltasi vielä auki, haluaisimme kainosti ehdottaa kaupungin ehdottomasti parasta wappupakettia. Paketti-iltaan sisältyy alkumalja, notkuva buffet-pöytä ja Mieletön elokuvan historia -esitys – kaikki ajoitettuna sopivasti niin, että paikalle ehtii vielä lakituksen jälkeen. Buffetin ruokalistan näet täällä (pdf). Soita meille tai nappaa lippusi netistä, vielä mahdut mukaan!

Toukokuussa esitetään kevään viimeiset sisäesitykset ennen kesälaitumille (eli meidän tapauksessamme pihanäyttämölle) kirmaamista. Tulossa on muun muassa Sami Hedbergin soolokeikka, Jukka K.:n ja Divetin kimalteleva yhteisdragshow ja Improryhmä Kolinan keikka Benjaminilla vahvistettuna.

Keväisestä tunnelmasta huolehtii myös Teatteriravintolan kevätmenu. Tutustu ruokalistaan täällä ja varaa ateria esityksen kylkeen. Teatteriravintola palvelee kaikkien kevään esitysten yhteydessä.